English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Uviss framtid for Pereira
Skrevet av Thomas Myren, 28. desember 2018, 11:58

Det er uklart om Hugo Pereira fortsetter i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Portugiseren ble først ansatt som spillerutvikler på guttelaget i 2014. I fjor ble han forfremmet til førstelaget, hvor han har fungert som videoanalytiker og tredjetrener. Nå har han utgående kontrakt.

- Jeg har mulighet til å starte min egen karriere og bli hovedtrener. Samtidig er jeg fornøyd her som jeg er. Jeg føler at jeg har funnet meg godt til rette i landet. Men det skandinaviske markedet er stort, og for å bruke en klisjé: Med det rette prosjektet, til rett tid, er jeg tilgjengelig for alt, uttaler Pereira til Notícias ao Minuto.

Det er dessuten uklart om Rosenborg ønsker å fortsette samarbeidet med Pereira. Rini Coolen og Trond Henriksen er begge tilbake i sine ordinære stillinger som akademileder og RBK2-trener etter nyttår.

- Vi er veldig fornøyde med Rini og den jobben som han har satt i gang på akademiet. Alt i alt har vi kommet fram til at han skal tilbake for å lede akademiet fram til spennende framganger, noe som han allerede har satt i gang, kommenterer Stig Inge Bjørnebye til NRK.

- Vi var også veldig tilfredse med jobben som han gjorde på A-laget. Han har gjort en kjempejobb. Han har vært ekstremt lojal. Han har tatt på seg en jobb som ikke var så enkel på det tidspunktet som han gjorde det.

Alt tyder på at Eirik Horneland blir ny hovedtrener.

- Jeg skal ikke uttale meg om den nye treneren før at alt er klart. Det er det mange grunner til, sier Bjørnebye.

En av årsakene skal være at Rosenborg ennå ikke er enig med Haugesund om hvor stor kompensasjon man må betale for å bryte den ferske treårskontrakten til Horneland.

- Vi jobber etter en kurs som vi har tro på. Vi skal komme i mål med gode løsninger i god tid før vi skal starte opp igjen, kommenterer Bjørnebye.

- Når kan dere si mer?

- Så fort at det er klart! Jeg har virkelig ikke kontroll på alle de tingene som skal til for at det er klart. Men vi har en god plan, og vi er på "track", lover den sportslige lederen.

Rosenborg-spillerne har juleferie fram til 21. januar.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Uviss framtid for Pereira» i forumet! Diskutér «Uviss framtid for Pereira» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb