English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Klart at det blir spennende
Skrevet av Thomas Myren, 23. desember 2018, 12:12

Anders Konradsen er spent på å begynne 2019 med ny trener.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er klart at det blir spennende. Nå føler jeg at vi spillerne har gjort oss fortjente til å lene oss litt tilbake og slappe av, men vi får følge med litt imellom på hva som skjer. Så skal vi komme friske og raske med fulladede batterier i januar, klare for nok en spennende sesong, smiler Konradsen til rbkweb.no.

- Hvordan oppsummerer du 2018?

- Alt i alt får vi si oss veldig fornøyde med denne sesongen. Vi tar vel også et av de sterkeste poengene som vi har tatt i europaligaen de siste sesongene, om du tenker over hvem vi har spilt mot tidligere og hvor mange poeng vi har tatt da. Det er isolert sett bra. Vi har òg to titler, og det er bra.

- Hva gjorde dere bra i sesongavslutninga i Leipzig?

- Vi er forberedte på at Leipzig, som i utgangspunktet er et bedre enn oss, kommer til å komme over oss i starten av hver omgang. De får etablert et trykk og får til noen målfarligheter og halvsjanser. Det er vi obs på, og jeg syns vi håndterer det bra. Selvfølgelig har vi òg litt flyt i de fasene.

- Etter hvert syns jeg at vi spiller oss inn i det. Vi har brukbar kontroll. Vi kan utnytte våre egne overgangsmuligheter bedre enn det vi gjør, men vi får uttelling til slutt. Ett poeng er vi OK fornøyde med.

- Dere kunne ha utlignet allerede etter 70 minutter, da Adegbenro fikk skutt.

- Det var en stor sjanse. På dette nivået får man kanskje ikke så mange sjanser. Vi hadde den dobbeltsjansen der, og så hadde vi scoringa. Det er de store farlighetene våre. Vi er effektive, og det er vi avhengige av.

- Hva har du å si om Reginiussen, som plutselig kom fram og scoret?

- Jeg sa til den tullingen og "du må vente litt, vente litt!". Men han traff perfekt med timinga. Det er et strålende innlegg av Birger. Det er godt å se at den går i mål.

- Oppturen de siste minuttene av sesongen er noe å ta med seg inn i ferien og forberedelsene neste år?

- Ja, det ble jo en liten opptur til slutt. Vi husker hva som skjedde sist vi spilte mot begge Red Bull-lagene. Hvis vi ikke er 100 prosent i alle fasene i spillet, så blir det stygt. Enkelt og greit. Denne gang er vi skjerpet sjøl til tross for at vi egentlig ikke har noe å spille for - og at hodet kanskje har driftet litt inn i ferien. Vi viser at vi er profesjonelle og leverer en god prestasjon.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Klart at det blir spennende» i forumet! Diskutér «- Klart at det blir spennende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb