English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må gi bånn gass
Skrevet av Thomas Myren, 30. november 2018, 07:13

For ti år siden var Vegar Eggen Hedenstad ubenyttet reserve da Stabæk tapte cupfinalen. Nå skal høyrebacken revansjere seg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det skal bli gøy! Jeg har begynt å glede meg, smiler Hedenstad til rbkweb.no før finalen med Strømsgodset på Ullevaal.

- Er det litt spesielt å møte lag på nøytral bane?

- Ja, det er jo det. Det er en flott ramme rundt kampen med masse folk, mye trøkk og god stemning. Det må vi dra nytte av og bruke energien. Vi må glede oss over det og dra seieren i land.

- Norgesmester vil være en fin tittel å ha på søndag?

- Absolutt!

- Dere greide ikke å slå Celtic denne gangen heller.

- Nei, det vil seg liksom ikke helt. Vi var ikke helt der vi ønsket å være i dag. Dessverre. Da blir det sånn som det ofte blir mot Celtic: 0-1-tap.

- Hvis vi skal ta med oss noe, så syns jeg at vi ligger litt bedre som lag i dag enn det vi har gjort tidligere i Europa. Men vi skaper ikke masse sjanser.

- Vi sprudler ikke. Det oser ikke energi av oss. Det er forskjellige grunner til, men hovedgrunnen er at det har vært en lang sesong. Det tærer på. Det har vært mye kamper. Nå synger man litt på siste vers.

- Det gjelder å skvise ut det siste av sitronen; skape energi og overskudd til søndagen. Vi må gi bånn gass der. Så får vi se hvordan kroppen funker, konstaterer Hedenstad.

Som kjent skal Rosenborg spille hele tre cupfinaler i Stor-Oslo i helga. I dag klokka 13 spiller guttelaget mot Stabæk (nrk.no). Lørdag klokka 11 skal juniorlaget slå Sogndal (NRK2).


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må gi bånn gass» i forumet! Diskutér «- Vi må gi bånn gass» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb