English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skal vi vise oss fram fra en bedre side
Skrevet av Thomas Myren, 8. november 2018, 07:33

Rosenborg håper å yppe seg mot gruppeleder Salzburg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg tror at uansett hvilket lag vi møter her hjemme, så skal vi egentlig ha brukbare muligheter til i hvert fall å vise oss fram fra en bedre side enn det vi har gjort her hjemme mot europeisk motstand hittil i år, innleder Anders Trondsen til rbkweb.no.

- Vi har virkelig sjansen til å vise at vi er et godt fotballag og at norsk fotball er på riktig vei. På landslaget ser man at det ikke er så stor avstand som det folk kanskje tror.

- Det har sett litt stygt ut når vi har vært i gruppespill, men du ser at Sarpsborg håndterer det greit. Så man må ikke svartmale norsk fotball helt.

- Det har vært en periode med mye skader. Folk har heller ikke vært i den formen som man vil ha. Da blir det selvfølgelig tungt mot sånne lag. Fordi man må ha en maksdag hvis man skal klare å hamle opp med dem.

- Nå begynner folk å komme tilbake i toppform, så jeg tror at vi skal ha større sjanser nå.

- Dere er litt revansjelystne etter tre strake tap i gruppespillet?

- Ja, selvfølgelig. Men vi vet at det er en veldig tøff gruppe. Sarpsborg var litt heldigere sånn sett. Vi hadde kanskje vært favoritter om vi hadde havnet i den gruppa.

- Vi får i hvert fall vist hvor vi står i forhold til de beste lagene og tar med oss det videre. Det er fint å ha det å bygge på på vinterstid; ha det som motivasjon liggende i bakhodet. Vi vet i hvert fall hvor de beste lagene i Europa står.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skal vi vise oss fram fra en bedre side» i forumet! Diskutér «- Skal vi vise oss fram fra en bedre side» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb