English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Mangler Reginiussen og Helland
Skrevet av Thomas Myren, 7. november 2018, 17:25

Rosenborg må greie seg uten to nøkkelspillere mot Salzburg.

VS.


Tore Reginiussen tråkket over etter en hodeduell mot Odd på søndag. Det er håp om at han er tilbake mot Start på søndag, men kampen i morgen kommer for tidlig. Besim Serbecic er naturlig vikar i midtforsvaret.

Pål André Helland blir igjen hvilt. Han var heller ikke med til Østerrike for to uker siden og var bare innbytter i NM-semifinalen i forrige uke.

- Pål er ikke med i troppen i morgen. Det er lurt å bygge ham opp og få mer ut av ham når du trenger det. Vi vet at Pål ikke kan spille tre kamper på ei uke, kommenterer Rini Coolen.

- Derfor er det en fordel at vi har flere spillere tilgjengelige. Vi har Levi og Samuel i den posisjonen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi kan dessuten påvirke kampen med spillere fra benken. I forrige kamp påvirket vi kampen med å hindre motstanderen i stedet for å spille sjøl. Nå kan vi sende innpå flere angrepsspillere, sier Coolen, som har håp om at RBK skal vise seg fram fra en langt bedre side enn i Salzburg:

- Vi spiller på hjemmebane og må gå ut litt modigere enn i bortekampen. Vi har hatt noen seiere de siste ukene, og vi må dra nytte av den selvtilliten. Det gir oss en litt bedre følelse enn før forrige kamp.

- Hvis du ser på forrige gang vi spilte mot dem, så var det tøft og vanskelig. Men vi hadde noen gode perioder, sjøl om vi ikke hadde mange sjanser. Vi bruker dette til å være bedre forberedte i morgen.

Avspark på Lerkendal er klokka 21. TV2 Sport 1 sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mangler Reginiussen og Helland» i forumet! Diskutér «Mangler Reginiussen og Helland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb