English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kan bli tre cupfinaler på ei helg
Skrevet av Thomas Myren, 7. november 2018, 07:43

Førstelaget og guttelaget har allerede bestilt tur. I morgen kan også juniorlaget sikre seg NM-finale.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det hadde vært fantastisk om de greier å kvalifisere seg mot Lillestrøm. Det vil bety at vi får tre lag i Oslo. Det syns jeg vil være fantastisk, smiler Rini Coolen til rbkweb.no.

Juniorlaget spiller semifinale i LSK-hallen i morgen klokka 18.

- Min første kontakt med klubben forrige sesong var å se på G19-finalen. Dessverre tapte vi den på straffer. Vi ser fram til å kunne spille G19-finale igjen. Forhåpentligvis kan vi greie å vinne denne gang, kommenterer Coolen, som har i høst har fungert både som akademisjef og trenervikar.

Den andre finalisten blir vinneren av Viking - Sogndal.

Også i 2013 spilte Rosenborg finale i alle tre norgesmesterskapene, men da var kampene spredt: Guttefinalen ble spilt 20. oktober, juniorfinalen 26. oktober og cupfinalen 24. november.

Nå blir det derimot aldersbestemte finaler på Fornebu samme helg som finalen på Ullevaal. Guttelaget innleder mot Stabæk fredag klokka 13.

- G16-finalen blir på fredag, G19-finalen på lørdag, mens vi sjøl spiller søndag. Det vil være fantastisk for alle oss i klubben og supporterne å være der med alle tre lagene. Og vi ønsker å vinne også! avslutter Coolen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kan bli tre cupfinaler på ei helg» i forumet! Diskutér «Kan bli tre cupfinaler på ei helg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb