English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er her vi må gjøre det
Skrevet av Thomas Myren, 6. november 2018, 06:33

Dersom Rosenborg skal ta poeng i gruppespillet, må det trolig skje på hjemmebane. Neste forsøk blir mot Salzburg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Salzburg er gode. De slo Celtic og Leipzig, som vi tapte for her. Det er vanvittig gode lag som vi møter. Men vi går selvfølgelig ikke til kampen og tror at vi skal tape, sier Even Hovland til rbkweb.no.

Det ble 0-3-tap i Østerrike for to uker siden. Torsdag venter "returmøtet" med lederen av europaligagruppe B.

- Vi må gjøre et ærlig forsøk på å få en positiv opplevelse ut av det. Vi vet at vi er underdogs mot lag som holder et annet nivå enn det som vi er på akkurat nå, men det er dette vi lærer av. Det er dette vi utvikler oss av, slår Hovland fast.

- Dere har to hjemmekamper på rad i gruppespillet. Det er nå dere må samle poeng, om dere skal gjøre det?

- Ja, det er her vi må gjøre det. Vi fikk det tøft mot Leipzig. De var utrolig gode. Salzburg er òg et fantastisk godt fotballag, så det blir ikke noe enklere. Men vi skal restituere godt og gjøre oss klare til kampen. Så får vi prøve å bite fra oss så godt vi kan.

- Er det håp om at Salzburg tar det litt roligere nå som de nesten er sikret avansement?

- Selvfølgelig. Det er alltid lov å håpe på det. Men gjør de noen bytter, er det folk som kommer inn og som har lyst til å komme seg inn på laget. Så jeg tror ikke det blir noe lettere uansett hvilken tropp de kommer med. Vi må ha en maks dag hvis vi skal være med og gi dem motstand.

- Reginiussen måtte gi seg mot Odd.

- Jeg vet ikke hvordan det går. Vi får vente og se. Han fikk seg et overtråkk. Besim fikk komme inn. Han har fått spille noen kamper i det siste, så det skal nok gå bra uansett.

- Hvordan er samarbeidet ditt med Serbecic?

- Det blir bedre og bedre. Men det er klart at vi må bli kjente med hverandre. Han har ikke spilt så mye som det jeg og Tore har gjort i lag. Så det er noen utfordringer, men det blir bedre og bedre utover.

- Hva gjorde dere bra mot Odd?

- Det er et annet trykk over oss. Vi er mer framoverrettet og skaper bra trykk på dem. Det er et positivt steg i riktig retning.

- Så må vi bare fullføre ut sesongen, sånn som dette. Vi må ha samme intensiteten og trykket fra start av gjennom 90 minutter. Det er der vi må ligge, skal vi bli bedre.

- Dere fikk ikke hjelp fra Brann og må gjøre jobben sjøl i Kristiansand.

- Vi har lyst til å vinne resten av kampene. Vi har uansett ikke lyst til å reise rundt og tape. Vi er innstilte på at vi skal ta tre poeng der òg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er her vi må gjøre det» i forumet! Diskutér «- Det er her vi må gjøre det» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb