English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Å spille cupfinale er det artigste
Skrevet av Thomas Myren, 31. oktober 2018, 17:46

Rosenborg skal sikre nytt besøk på kongetribunen på Ullevaal.

VS.


- Det blir spennende, det sier seg selv når det er semifinale i cupen. Det er en ekstremt viktig kamp. Å spille cupfinale i Norge er det artigste, syns jeg. Vi gleder oss veldig til kampen i morgen, sier Matthias Vilhjalmsson til NRK.

- Blir det spesielt for deg å møte Start i en så viktig kamp?

- Nå er det en liten stund siden jeg dro fra Start, men det er alltid spesielt å møte Start. Jeg har gode følelser for klubben. De ga meg muligheten i Norge, og jeg var ekstremt takknemlig for å få den muligheten. Det blir gøy og litt spesielt, men i morgen skal vi gå ut og vinne kampen.

Trolig gjør Rosenborg en del forandringer på laget - i likhet med Start, som har sagt at de vil prioritere seriekampen mot Sandefjord. Issam Jebali er fortsatt lårskadet, men ellers er alle spillere tilgjengelige.

Nicklas Bendtner skal fredag klokka 9.30 møte i retten i København, tiltalt for vold mot en taxisjåfør. Trass i dette blir han med i morgen.

Også Vilhjalmsson er kandidat til å starte mot gamleklubben, som mandag tok ledelsen mot Molde, men tapte 1-3.

- Jeg så kampen og var imponert over Start i førsteomgangen. Jeg syns de var veldig aggressive. De hadde noen gode sjanser. Hvis de hadde fått inn 2-0, kunne det ha vært annerledes, mener islendingen.

- Det er viktig for oss å ta det skikkelig på alvor. Det er jo semifinale i cupen, og vi skal gå ut og angripe dem. Men jeg forventer en veldig tøff match.

I kveld blir det avgjort om Strømsgodset eller Lillestrøm blir den første finalisten i norgesmesterskapet søndag 2. desember.

Avspark på Lerkendal i morgen er klokka 19.05. NRK2 viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Å spille cupfinale er det artigste» i forumet! Diskutér «- Å spille cupfinale er det artigste» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb