English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må jobbe mye tettere sammen
Skrevet av Thomas Myren, 25. oktober 2018, 11:30

Rosenborg har suksessoppskrifta klar mot Salzburg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

SALZBURG (rbkweb.no): - Det er kult å spille disse kampene Man får brynt seg virkelig. Det er litt annerledes enn i hjemlig serie, innleder Marius Lundemo.

Midtbanespilleren startet de sju siste kvalifiseringskampene i sommer. I Østerrike får han trolig også starte sin andre gruppespillskamp i karrieren - den første var hjemme mot Vardar i fjor.

- Jeg har lært at det er litt annerledes fotball her ute i Europa. Det er veldig ulike kampbilder enn hjemme. Lagene som vi møter, har større ferdigheter og kan skru opp et større tempo, påpeker 24-åringen.

- Samtidig får man muligheten hvis man gjør ting ordentlig selv. Man får muligheten til å spille ordentlig fotball. Det håper vi å få til i morgen.

- Hva som manglet i forrige kamp mot Lillestrøm?

- Det er en del, men først og fremst var det litt tamt. Jeg føler ikke at vi er en 100 prosent enhet utpå der. Vi blir lange og litt stasjonære. Defensivt får vi aldri gjenvunnet ballen. De får kontret, og da blir det langt.

- Sånn ser det også ut offensivt. Det blir fram og tilbake uten at vi får kontrollert kampen og skapt de helt store sjansene.

- Det er noe som vi jobber med inn mot kampen her: Vi må jobbe mye tettere sammen og se ut som en enhet.

- Hva skal til for at dere får en god opplevelse mot Salzburg?

- At alle mann er 100 prosent. At vi tør hele gjengen; tør å by på oss selv og tør å feile. At vi virkelig går utpå der og flytter beina og jobber for hverandre. At vi føler at vi hele tida er nær dem når vi går ut i press. At vi ikke løper én og én. Da blir det umulig å slå dem.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må jobbe mye tettere sammen» i forumet! Diskutér «- Vi må jobbe mye tettere sammen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb