English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har alt i egne hender
Skrevet av Thomas Myren, 16. oktober 2018, 07:05

Jonathan Levi gleder seg til avgjørende kamp med Sverige mot Belgia i kvalifiseringa til U21-EM.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det kjennes nesten som om de første kampene var unødige, da det er dette man har ventet på; å få spille en helt avgjørende kamp. Det skal bli skitkult, og vi har dessuten alt i egne hender. Vi kommer til å gå inn kjempeklare tll denne kampen, smiler Levi til TV4.

Belgia leder gruppe 6 med 23 poeng og 20-5 i målforskjell. Sverige har 20 poeng og 19-5 i målforskjell og vinner gruppa med hjemmeseier i kveld.

- Vi må opp et nivå. Vi må holde vårt høyeste nivå for å kunne utfordre dem ordentlig. Det er en av de største kampene for oss alle. En del har vært med tidigere, men ikke jeg, så jeg er ekstra klar. Det er en stor kamp, slår Levi fast.

Rosenborg-vingen landslagsdebuterte i mars og har etterpå etablert seg på det svenske U21-landslaget.

- Jeg kjemper og har vist bra resultater i klubblaget den siste tiden. Jeg forventer derimot ikke bare for det å få starte ettersom at det fins mange bra spillere på laget. Jeg er takknemlig om jeg får sjansen og kommer til å gjøre alt for å kjempe for trøya jeg har på meg, lover Jonathan Levi.

Trøstepremien for Sverige vil være omspill i november.

Trolig er omspill også det beste som Bosnia-Hercegovina og Besim Serbecic kan håpe på. Da kreves seier i Portugal i kveld. Dersom Romania mot formodning avgir poeng hjemme mot Liechtenstein vinner bosnierne dessuten gruppe 8.

Serbia har allerede vunnet gruppe 7 og har begynt å eksperimentere med laget. Djordje Denic fikk i den forbindelse gjøre landslagscomeback som innbytter mot Østerrike på fredag. Han kan igjen få sjansen mot Armenia.

Erik Botheim og Robert Williams møter Albania i kvalifiseringa til G18-EM i ettermiddag. Med seier lever håpet om å slå følge med Slovakia til neste runde.

Even Hovland fikk gullklokka mot Slovenia på lørdag og er kandidat til å starte igjen mot Bulgaria i gruppefinalen i nasjonsligaen i kveld. Mike Jensen har håp om innhopp i Danmark sin privatlandskamp mot Østerrike.

Alex Gersbach fikk notert sin første landskamp for året som innbytter for Australia i 4-0-seieren i Kuwait.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har alt i egne hender» i forumet! Diskutér «- Vi har alt i egne hender» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb