English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Sandefjord dårlige i begge boksene
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2018, 00:16

Rosenborg skal reise seg mot bunnlaget etter to strake tap.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
Det har vært ei dårlig uke med 0-1 i Molde og 1-3 for Leipzig.

- Vi må bare glemme dette og se fram til søndag. Det er ny kamp da. Skal vi vinne seriegull, må vi restituere godt og være klare igjen på søndag, slår Even Hovland fast overfor rbkweb.no.

- Sandefjord har skapt en del problemer for forskjellige lag i det siste - deriblant Brann.

- Det blir ikke noen enkel kamp. Men Sandefjord har vært dårlige både i sin egen og motstanderen sin boks. Det er vel det som gjør at de havner nederst. Så vi må utnytte det.

- Men at det blir lett, det blir det ikke. De er nok ikke interesserte i å komme til Lerkendal og bli slaktet. De har fortsatt noen kamper igjen, og de har lyst til å vinne dem. Vi må være klare på at dette blir en tøff kamp.

- Hva har du å si om tapet for Leipzig?

- Vi møtte et mye bedre lag og taper fullt fortjent. Vi kom aldri opp på samme nivå. Skulle vi ha gjort det, måtte vi ha hatt en 100 prosent-dag, og det hadde vi ikke.

- Hva var største forskjellen på lagene?

- Du ser at de er mye roligere. Ballen går fortere. I tillegg får de tidlig 1-0. Det er ikke lett å jobbe seg inn i det når man møter så gode lag, som har fått tidlig ledelse.

- I tillegg scoret de raskt etter pause.

- Det smeller fort. I dag er vi ikke gode nok. Vi har ikke det lille ekstra som vi trenger mot sånne lag. Da blir det brutalt. Vi er ikke gode nok til å gi dem motstand.

- Det er dessuten ganske typisk at motstandere i e-cup er veldig effektive.

- Selvfølgelig. De trenger ikke mange sjansene. Det smeller fort. Får de ballen innenfor 16-meteren, venter de ikke på å dra av en mann.

- Hva tenker du om de to neste kampene mot Salzburg?

- Salzburg slo jo Leipzig sist, så det er et lag på omtrent samme høyde. De er kanskje ikke et hakk bedre, det er mye av det samme. Det blir ikke noe lett. Men nå må vi konsentrere oss om søndagen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sandefjord dårlige i begge boksene» i forumet! Diskutér «- Sandefjord dårlige i begge boksene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb