English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forandrer på laget mot Leipzig
Skrevet av Thomas Myren, 3. oktober 2018, 16:20

Rosenborg tar grep foran første hjemmekamp i europaligagruppespillet.

V


- Vi har rotert på laget de siste ukene, og det gjør vi også i morgen. Det gir mulighet til andre spillere. Det vil ikke komme noen sjokk, men vi har mange spillere tilgjengelige - spesielt i angrep. Det handler om hvem som skal starte og hvem som skal komme inn, sier Rini Coolen.

Jonathan Levi er trolig kandidat til å starte. Det kan i så fall innebære at Yann-Erik de Lanlay hviler etter mye spilletid etter returen fra langvarige lyskeskader. Anders Trondsen trente i dag, men det er uklart om midtbanespilleren er kampklar etter lyskeplagene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mot Celtic valgte Rosenborg å stille i 4-4-2-diamantformasjon. Det er ikke aktuelt nå.

- Vi spiller i 4-3-3-formasjon på hjemmebane i morgen. Det ser vi fram til. Vi arbeider med vår egen fasong mot ulike spillestiler, formasjoner og intensitet. Vi har snakket om det de siste dagene og er klare for kamp i morgen, sier treneren, som ikke ville avsløre om det blir to indreløpere eller to defensive spillere på midtbanen.

- I denne turneringa må du samle poeng. Den beste muligheten for å gjøre det, er i hjemmekampene. Så vi vet hva vi må gjøre.

Avspark på Lerkendal er klokka 18.55. TV2 Zebra sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forandrer på laget mot Leipzig» i forumet! Diskutér «Forandrer på laget mot Leipzig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb