English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hansen forlenget igjen
Skrevet av Thomas Myren, 3. oktober 2018, 16:18

André Hansen har bundet seg til Rosenborg ut 2023.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Keeperen hadde opprinnelig kontrakt ut 2021.

- Jeg har tro på at vi skal bli sterkere i årene som kommer. Det har vært en fantastisk reise så langt i mine fire år i klubben. Rosenborg har gitt meg det jeg ønsket gjennom å kjempe om titler og spille europeiske gruppespill. Det har jeg fått lov til å oppleve, og det ønsker jeg å oppleve i framtida også. I norsk sammenheng er det ingen bedre sted å være enn i Rosenborg og Trondheim, slår Hansen fast overfor rbk.no.

Spørsmålet er naturligvis om han kommer til å fullføre den lange kontrakten: Stadig gode prestasjoner kan føre til bud fra utlandet.

- Jeg må være ærlig med dem som følger klubben om at utenlandsambisjonen ikke rokkes ikke ved å forlenge med to år. Men det legges til sida. Jeg fokuserer på det jeg kan gjøre noe med; det å fortsette å utvikle meg som målmann og bidra til at laget fortsetter med å få suksess. Så får andre deale med dette utenlandsprosjektet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hansen forlenget igjen» i forumet! Diskutér «Hansen forlenget igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb