English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi drar dit med selvtillit
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2018, 20:42

Tore Reginiussen vil ta en tredje seier på rad i Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir beintøft. Molde er i bra form. Men vi drar dit med selvtillit og senka skuldre. Vi skal til Molde for å prøve å ta tre poeng. Det er målet, slår Reginiussen fast overfor rbkweb.no.

- Vi vet at vi er i bra form. Vi har sett sterke ut. Selv om det har vært et veldig tøft program med voldsomt mange kamper har vi klart å holde koken oppe. Vi gjennomfører bra stort sett hver eneste gang.

- Hvor stor forskjell er det som midtstopper på om dere spiller 4-3-3 med to indreløpere eller to defensive spillere?

- Det er små nyanser i spillet som endrer seg litt. Mot Vålerenga ville vi ha to indreløpere som kunne true rommene mellom deres stoppere og backer. Det syns jeg vi lyktes bra med.

- Vi scoret på et dypt løp fra en indreløper. Det var både et fantastisk angrep og avslutning. Det var nydelig! Og defensivt klarte vi å ta ut deres pasningsspillere.

- Det varierer fra kamp til kamp hva vi velger; hva som er fornuftig. Enkelte ganger endrer vi underveis.

- Den største forandringa på midtbanen fra kamp til kamp er kanskje hvem som spiller? Det har vært mange skifter på grunn av skader.

- Det har vært en god del. Sånn er det. Det vil alltid være noen som er ute. Men vi har en tropp som takler det fint. Alle som kommer inn har gjort en veldig god jobb. Det er fin konkurranse på alle plassene.

- Hvordan var det å spille med Serbecic og Gersbach i forsvaret mot Vålerenga?

- Det gikk kjempefint! Besim har vist før at han er en kjempegod spiller. Han tar stadig steg og er veldig ydmyk og lærevillig. Han har nok en lys framtid foran seg.

- Alex ble kastet inn i det etter to minutter. Det er ikke enkelt: Du er kald og skal rett inn i modus. Men han løser det helt ypperlig. Jeg syns han spiller en veldig god kamp.

- Så vi viser at vi har en bra tropp. Vi har spillere som er i veldig bra form og som er sultne på å vise seg fram når de får muligheten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi drar dit med selvtillit» i forumet! Diskutér «- Vi drar dit med selvtillit» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb