English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kan bli en stor dag i morgen
Skrevet av Thomas Karlsen, 29. august 2018, 21:52

Rosenborg ønsker å slå Shkendija nok en gang.

VS.


SKOPJE (rbkweb.no): - Jeg har aldri spilt en kamp med frykt. Det betyr ikke at du vinner alle kampene, men jeg føler meg veldig sjølsikker. Det har med å gjøre hvordan vi arbeider hver dag, hvordan vi spiller og hvordan vi trener, forklarer Rini Coolen.- I morgen kan bli en stor dag, en god dag. Forhåpentligvis vinner vi kampen. Det er det vi er her for. Vi sikter på et resultat som sender oss videre, men det er alltid en sjanse for å vinne kampen også.

- Vi foretrekker ikke å slippe inn noen mål. Samtidig har vi vist i alle kampene at vi skaper mange sjanser. Forhåpentligvis scorer vi et mål sjøl.

Rosenborg håper å ha Anders Trondsen tilbake etter at han sto over kampene i forrige uke med lyskeskade. Navnebror Konradsen forsvinner i så fall trolig ut. Nordlendingen fikk forresten et kutt i panna på treninga i kveld, men kampen er ikke i fare.

Jonathan Levi er naturlig erstatter for leggskadde Pål André Helland på høyreving. Vegar Eggen Hedenstad ga seg allerede etter oppvarminga fordi han følte seg litt uggen, men han er ventet klar for kamp.Avspark i Skopje er klokka 20.15. TV2 Zebra sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Marius Lundemo - Anders Trondsen
Mike Jensen

Jonathan Levi - Nicklas Bendtner - Issam Jebali


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kan bli en stor dag i morgen» i forumet! Diskutér «- Kan bli en stor dag i morgen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb