English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- De ga et veldig godt tilbud
Skrevet av Thomas Myren, 26. august 2018, 15:24

Rosenborg og Lillestrøm var i sommer enige om en handel, men Ifeanyi Mathew var ikke sjøl interessert i å flytte til Trondheim.

- Agenten min fortalte at de ga et veldig godt tilbud. Klubben sa ja til Rosenborg. Det var opp til meg å bestemme, avslører Mathew overfor Eurosport.

Midtbanespilleren valgte til slutt å takke nei.

- Rosenborg er et veldig godt lag, men faktisk ønsker jeg ikke å spille for Rosenborg. Ikke fordi jeg ikke liker laget, fordi det er et veldig godt lag - et av de beste man kan spille for, men jeg ønsker å spille i Lillestrøm og så finne meg et bedre lag utenfor Norge, forklarer Mathew.

- Hvor nær var du å signere for dem?

- Det var ikke så nært. Jeg fikk anbefalinger om å dra til Rosenborg fordi det er et bra lag - bedre enn Lillestrøm. Men jeg gjorde det klart to uker tidligere at jeg ikke ville spille for noe annet lag i Norge enn Lillestrøm.

Sannsynligvis bidro avslaget fra nigerianeren til at RBK i stedet forsøkte å kjøpe Pedro Chirivella fra Liverpool, for til slutt å ende opp med Djordje Denic fra Rad.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- De ga et veldig godt tilbud» i forumet! Diskutér «- De ga et veldig godt tilbud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb