English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Glimt-retur for Morten Konradsen
Skrevet av Thomas Myren, 13. august 2018, 15:32

Lillebror Konradsen er i dag på medisinsk undersøkelse i Bodø.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

22-åringen har trent med Bodø/Glimt siden forrige uke, og nå tyder det meste på retur til gamleklubben på permanent basis. Det er altså ikke snakk om utleie, skriver Avisa Nordland.

- Det er en mulighet for ham, og det er årsaken til at han ikke var med i dag. Men jeg overlater dette til klubben og Stig Inge, som arbeider med det. Vi får se hvordan det går, sa Rini Coolen til rbkweb.no på lørdag.

Morten Konradsen ble hentet fra nettopp Bodø/Glimt mot utdanningskompensasjon på 500 000 kroner i fjor sommer og skrev kontrakt ut 2020. Han bidro først og fremst som backvikar på høsten. Etter blant annet en god europaligakamp mot Zenit var han plutselig tilbake på U21-landslaget for første gang siden 2015.

I år har det gått tråere med tre minutter i serien mot Odd 2. påskedag. Etterpå har han bare spilt mesterfinalen og tre cupkamper. Nordlendingen blir etter alt å dømme stående med elleve Rosenborg-kamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Glimt-retur for Morten Konradsen» i forumet! Diskutér «Glimt-retur for Morten Konradsen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb