English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Større mirakler har skjedd i fotball
Skrevet av Thomas Myren, 31. juli 2018, 00:02

Tore Reginiussen håper at lagkameratene har lave skuldre foran returmøtet med Celtic.

VS.


- Det blir viktig å slippe oss løs og ikke tenke på konsekvenser. Vi har ingenting å tape. Vi må gi det et hederlig forsøk. Skal vi ryke, er det bedre å ryke med stil, slår Reginiussen fast overfor rbkweb.no.

- Men det er klart at det er et godt lag. De straffer oss hardt hvis vi gjør feil. Så vi må ikke kjøre hodeløst framover.

- Dere kan likevel ikke være like tålmodige som mot Valur?

- Nei, vi er nesten avhengige av å få et tidlig mål. Vi må få skapt noen sjanser og satt litt press på dem på starten. Får vi scoret tidlig, så kan det hende at de kjenner litt på det.

- Hva skjedde etter at dere tok ledelsen i Glasgow?

- De får mer og mer initiativ og styrer mer. Vi blir slitne og løper mye mellom. I 2. omgang føles det som om de angriper oss mer eller mindre "non stop".

- Vi blir spilt veldig lave, og vi kommer ikke ordentlig opp i dem. De får for mye tid og plass. Da ser man at det er et særdels bra lag. Det ble en tøff 2. omgang.

- Det er klart at vi også er litt uheldige - eller udyktige - som slipper inn mål på veldig ugunstige tidspunkter, noe som gjør at momentet i kampen svitsjer. Det spiller inn mentalt å få en på trynet rett før og rett etter pause. Det var de verst tenkelige tidspunktene. Vi klarer egentlig aldri å reise oss.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Føler du at Celtic er en del skarpere enn i fjor?

- Ja, de viste seg kanskje å være et lite hakk kvikkere. De hadde flere bevegelser og truet flere rom enn da vi møtte dem sist.

- De har ikke like mange skader i angrepet som den gang.

- Ja, det er gode spillere. Selv om de har et par skader, er det toppspillere. Vi visste at vi måtte hatt en maksdag for å kunne matche dem. De hadde vi ikke sist. Da ser vi at vi er et hakk for små.

- Vi har i hvert fall ikke noe å tape i kampen på onsdag. Da er det på en måte bare å prøve. Det får bære eller briste.

- Føler du at dere har hatt en fordel av å slippe å spille seriekamper mellom kvalikkampene i juli?

- Jeg vet ikke. Jeg syns det er vanskelig å si. Noen ganger er det OK bare å komme seg i kamp igjen og spille to ganger i uka. Det bør vi klare å håndtere. Du kommer inn i en rytme der du spiller kamp, restituerer og gjør deg klar til ny kamp.

- Det kan slå begge veier å spille kamp i mellom. Får man gode opplevelser (i serien), er det aldri dumt.

- I stedet får dere bygge opp sjøltilliten til onsdag gjennom trening.

- Vi skal gjøre alt vi kan. Vi skal gi det et forsøk. Selv om vi har et dårlig utgangspunkt, er det ingenting som er avgjort ennå. Større mirakler har nok skjedd i fotball.

- Dere har dessuten fordel av å avslutte på hjemmebane.

- Ja. Og skulle vi ryke, får vi prøve å vise oss fra ei god side og gi publikum noe å være fornøyde med, lover Reginiussen.

Rini Coolen vurderer endringer på laget og har stengt treningene både mandag og tirsdag.

Siden at Matthias Vilhjalmsson fortsatt ikke er klar til å starte, er Alexander Søderlund, Erik Botheim og muligens Alex Gersbach de offensive alternativene å velge i.

Anders Konradsen (kne), Yann-Erik de Lanlay (lyske) og Samuel Adegbenro (ankel) er fortsatt skadet. Pedro Chirivella kan tidligst debutere mot Ranheim om handelen med Liverpool skulle gå i orden.

Avspark på onsdag er klokka 20.45. eurosport.no sender direkte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Større mirakler har skjedd i fotball» i forumet! Diskutér «- Større mirakler har skjedd i fotball» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb