English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg trives i den litt dypere posisjonen
Skrevet av Thomas Myren, 24. juli 2018, 12:05

For én måned siden ble det bestemt at Anders Trondsen skulle bli ny midtbanesjef. I øyeblikket er han tilbake som indreløper.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er bare en fordel at jeg kan spille i to posisjoner, men jeg trives i den litt dypere posisjonen, innrømmer Trondsen overfor rbkweb.no.

Lillehamringen ble endelig plassert sentralt mot Vålerenga, men i sluttminuttene pådro Anders Konradsen seg en kneskade.

Det har ødelagt kontinuiteten i den nye rollen for Trondsen. Både Jacob Rasmussen og Marius Lundemo har etterpå vikariert som midtbanesjef. Derfor er Trondsen spent på hva Rini Coolen og Trond Henriksen planlegger for hans vedkommende.

- Det blir spennnde. Vi får se hva de tenker. Men det er bare en fordel at jeg kan spille i to posisjoner, gjentar Trondsen, som føler han blir bedre og bedre også som indreløper:

- Så lenge at jeg får brukt skuddfoten og blir litt flinkere til å time løpene inn i boksen, så gjør jeg en jobb der òg.

- Jeg føler egentlig at det har gått fint. Sist kamp fikk jeg avsluttet en god del. Jeg fikk faktisk en scoring på hodet. Det viser at jeg kan bidra med noen mål.

- Det var uansett godt å få Lundemo tilbake fra start sist?

- Det er alltid kjipt å ha mange spillere ute med skade. Men sånn er dette gamet. Av og til er det sånne perioder der man får mer skader enn i andre. Heldigvis begynner de fleste å komme seg på beina nå. Det er bra.

- Det var viktig at Lundemo fikk nesten en hel kamp mot Valur, slik at han er ordentlig rustet for kamp i mot Celtic?

- Ja, det er viktig at alle har kroppen i gang og kan gjøre en god jobb. Og det gjør Marius. Han er en dyktig spiller. Du ser det. Han har vært ute lenge, men han gjorde en god jobb mot Valur. Det viser bare hvor flink fotballspiller som han er.

- Hadde dere spillerne på førstelaget kontroll på Coolen mens han var akademisjef?

- Vi vet at han har vært i klubben og gjort gode ting. Vi har sett ham tuslet rundt på Brakka, så det var ikke noe problem.

- Det blir spennende med ny trener?

- Ja, det blir det. Men først og fremst er det en viktig kamp nå på onsdag. Vi gleder oss til den og skal vise oss fram.

- Du ble kjøpt først etter kampene mot Celtic i fjor, men du var med på bortekamper i gruppespillet etterpå. Hva lærte dere da?

- Vi har lært at vi må være litt mer kyniske i perioder av kampene. Vi må lese kampklimaet litt bedre.

- Vi fikk kjørt oss ordentlig mot Sociedad i den første kampen. Etter det tok vi lærdom og vokste utover i gruppespillet. Vi spilte bra fotball mot god motstand - spesielt hjemme.

- Vi får ta med oss det videre og satse på at vi lærte en god del i fjor - spesielt i oppgjøret mot Real Sociedad borte. Forhåpentligvis klarer vi å hamle opp med Celtic på en veldig god måte.

- Det var jevnt mot dem i fjor, og de er egentlig fortsatt bare i forsesongen når det gjelder ligaspill.

- Det er en liten fordel. Men man skal være forsiktig med å snakke om det. Hver kamp lever sitt eget liv. De er sikkert gira på å vise seg fram fra en bedre side enn det de klarte i fjor mot oss. Jeg så litt av kampen, og det var bare utur at vi ikke scoret et par mål i bortematchen.

- Det blir uten tvil en bra og tøff kamp. Alle sammen gleder seg til den. Vi skal vise oss fram fra en god side.

- Har du fått snakket litt med lagkameratene som spilte kampen i fjor?

- Ja, jeg har pratet litt om det. I den kampen var det vel noen supportere som var utestengte. Det sies at det kommer til å bli enda mer liv i år. Det får vi satse på. Det er gøy å spille sånne kamper. Det er det man jobber mot hele tiden.

- Bortemål blir et stikkord.

- Å få med seg et bortemål hadde smakt. Men man må ikke ofre seg altfor mye for bortemålet, slik som vi gjorde mot Real Sociedad. Vi går for å vinne hver kamp, men selvfølgelig har man litt i bakhodet at det er et bra lag man møter. Man må ikke være helt dumdristig.

- Du måtte sjøl gi deg før tida på treninga på søndag.

- Jeg fikk en solid trykk i låret i 1. omgang mot Valur. Det stivnet ordentlig i pausen, så jeg sleit med å komme meg opp trappa til 2. omgang faktisk! Men med en gang jeg fikk litt varme i kroppen, så gikk det seg litt til. Etter kampen stivnet det igjen, slik som sånne ting bruker å gjøre.

- Det er litt det som henger igjen ennå. Får jeg meg en ny trykk, så er ikke det noe godt. Så da tar man ingen sjanser og prøver heller å være 100 prosent i morgen.

- Du er ikke noe redd for kampen?

- Nei, det skal nok gå fint, tror jeg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg trives i den litt dypere posisjonen» i forumet! Diskutér «- Jeg trives i den litt dypere posisjonen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb