English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Opp med humøret!
Skrevet av Thomas Myren, 23. juli 2018, 14:18

Mike Jensen håper at Rosenborg går til oppgaven mot Celtic med freidig mot.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er sånne kamper som man syns er artige. Det er det som er fint med denne kvalifiseringen. Vi gleder oss selvfølgelig, innleder Jensen til rbkweb.no.

- Sånne kamper passer oss på en måte bedre. Når Rosenborg er på sitt aller beste, ligger vi tette og kompakte og har et sterkt kontringsspill. Det er selvfølgelig åpenlyst at det er noe vi får bruk for mot Celtic.

- Hva lærte dere av de to kampene i fjor?

- Vi kan sagtens spille på nivå med dem. Så vi skal tro på oss selv. Opp med humøret! Få energi. Vi lærte at å legge seg ned og død fra start, skal vi ikke holde på med. Vi skal spille fotball.

- Dere vil gjerne ha et mål i Skottland i år?

- Det hadde vært fint. Det hadde vi fortjent i fjor òg. Vi får se om vi har blitt litt kjøligere i de avgjørende situasjonene. Det er små marginer. Får vi dem med oss, så er det skjønt.

- Hvordan syns du det fungerte med Lundemo sentralt mot Valur?

- Han spilte godt. Det var en kjempekamp av Marius. Han er sterk og frisk. Han dekker mye rom og er flink med ballen. Han gjør veldig lite feil.

- Med alle de spillerne som vi har skadet, er det å få en spiller tilbake fra skade som å få en ny spiller i klubben. Det er så gode spillere som har vært ute, at det styrker laget vårt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Opp med humøret!» i forumet! Diskutér «- Opp med humøret!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb