English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Midtbanefloke mot Tromsø
Skrevet av Thomas Myren, 6. juli 2018, 23:46

Rosenborg må gjøre nye rokeringer på laget på grunn av skader og spillersalg.

VS.


- Her på Lerkendal skal vi styre og bestemme. Men vi vet at Tromsø er et bra kontringslag, så vi må være gode i flere faser av kampen. Det viktigste er at vi kommer utpå der med masse energi og trykk - og ikke minst med stor vilje til å angripe, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbk.no.

Mot Sandefjord ble Birger Meling skjøvet fram som venstreving, mens Erlend Reitan og Jacob Rasmussen vikarierte på henholdsvis venstre back og sentral midtbane.

I går ble Rasmussen solgt til Empoli. Anders Konradsen (kne) og Pål André Helland (lår) er fortsatt skadet.

Marius Lundemo var tilbake i kamptroppen forrige helg etter å ha vært ute med idrettsbrokk siden april, men er ikke klar til å starte mot Tromsø. Magnus Stamnestrø er høyaktuell for Ranheim og har ikke trent med Rosenborg denne uka.

Morten Konradsen og Olaus Skarsem virker heller ikke å være på lista over aktuelle kandidater til startoppstillinga, I stedet kan Meling være kandidat til å fylle opp midtbanen.

Spørsmålet er om Alexander Søderlund i så fall fyller opp angrepsrekka sammen med Nicklas Bendtner og Jonathan Levi.

- Vi må fortsette der vi har vært i de siste to kampene. Vi må være oss sjøl - en så god utgave av oss sjøl som over hodet mulig og spille Rosenborg-fotball. Da skal vi ha gode muligheter for å slå Tromsø, tror Ingebrigtsen.

Rosenborg vil gjerne revansjere 1-2-tapet for én måned siden.

- Vi gjorde en dårlig kamp oppi der og tapte. Det ligger friskt i minne for det er ikke så lenge siden. Vi har vært i bedre form etter den lille pausen, så vi gleder oss til kamp mot Tromsø nå, smiler treneren.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Eurosport Norge viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Midtbanefloke mot Tromsø» i forumet! Diskutér «Midtbanefloke mot Tromsø» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb