English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi var «all over the place»
Skrevet av Thomas Myren, 29. juni 2018, 23:39

Birger Meling håper å gjenskape prestasjonene fra forrige helg mot Sandefjord.

VS.


- Vi er flinkere til å true inn bak forsvaret. De får mer ting å forholde seg til, slik at det blir vanskelig for dem å forsvare seg. Vi får koblet på Nicklas, lagt igjen ballen og kommet rundt på kantene. Vi skaper situasjoner hele veien. Det var gøy! smiler Meling til rbkweb.no.

- Nå gjelder det å gjenskape prestasjonene.

- Nå må vi peise på! Vi kan ikke bli fornøyde og tro at ting går av seg sjøl. Vi må gjøre den jobben som kreves og ta fatt de første 20-30 minuttene. Forhåpentligvis skjer det ut som i 1. omgang sist mye oftere utover høsten.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var en veldig god start på kampen mot Vålerenga.

- Den første halvtimen er vi «all over the place». Jeg tror ikke de helt skjønner helt hva som treffer dem. Det er deilig!

- Ikke minst fikk dere uttelling.

- Det er noe med det òg. Det er deilig å slippe det jaget. Vi fikk de tidlige scoringene og roen. Da kunne vi ta det derfra. Det var en god start. Nå skal vi bygge videre på dette framover.

- Nå venter én måned med stort fokus på europacup.

- Det er jo bestemt at vi ikke skal spille fotball i juni, så da blir det sånn. Vi får ta de to neste kampene først - Sandefjord borte og Tromsø hjemme. Så får vi ta Europa etterpå. Det blir veldig gøy! smiler venstrebacken.

Det gjenstår å se hvor mange forandringer som Rosenborg må gjøre på laget på søndag. Anders Konradsen er ute med kneskade, mens Pål André Helland er usikker.

Dersom sistnevnte ikke blir kampklar etter krampa i låret mot VIF, vurderer RBK å legge om til 5-3-2. Uansett er Jacob Rasmussen høyaktuell for å komme inn på midtbanen.

Avspark på Komplett arena er klokka 18. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi var «all over the place»» i forumet! Diskutér «- Vi var «all over the place»» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb