English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Var forberedt på VM-vrakinga
Skrevet av Thomas Myren, 27. juni 2018, 22:27

Mike Jensen nyter VM-suksesen til Danmark sjøl om han ikke fikk være med til Russland.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det øyeblikket man får at vite at man ikke er med det siste stykket er enormt skuffende, men jeg føler at jeg hadde rukket å forberede meg på at det kunne gå sånn, sier Jensen til bold.dk.

- Jeg visste at begge scenariene var realistiske og hvor jeg lå hen i uttaksprosessen. Derfor tok det heller ikke voldsomt lang tid å komme meg over skuffelsen, som har lagt seg.

- Det er alltid opp til en selv å få vist seg frem og vise at man er god nok til å være med. Våren i Rosenborg har ikke vært helt fantastisk for verken meg eller laget, og den eneste jeg kan kikke på, er meg selv.

- Men det er heller ikke sånn at jeg går og er enormt ergerlig og sur på meg selv. Jeg føler ikke at jeg har mistet en hel masse. Jeg har gjort hva jeg kunne, men det var ikke helt nok, og sånn er det.

- Jeg er i godt humør og fylt med energi. Nå gir vi full gass for Rosenborg, mens jeg håper at landslaget har suksess i Russland.

Søndag kveld er Kroatia motstander for Danmark i åttendedelsfinalen. I forkant har RBK forhåpentligvis vunnet i Sandefjord.

- Vi spilte en fremragende kamp søndag og fikk vist at vi har ny energi og er i gang igjen, mener lagkapteinen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Var forberedt på VM-vrakinga» i forumet! Diskutér «Var forberedt på VM-vrakinga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb