English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Rosenborg-framtid er ikke avskrevet
Skrevet av Thomas Myren, 21. juni 2018, 22:25

Malte Amundsen åpner for retur til Trondheim neste sommer sjøl om Eintracht Braunschweig har sikret seg kjøpsopsjon etter leieperioden.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg leier ut Amundsen (12.06.18)

- Jeg føler slett ikke at en framtid i Rosenborg er avskrevet. Hvis jeg har et godt år i Tyskland, og alt går godt, må vi se på det til den tid. Det kan skje mange ting på et år, konstaterer Amundsen overfor bold.dk.

Den unge venstrebacken ble kjøpt fra HB Køge i vinter og rakk ikke å debutere i serien før han i forrige uke ble leid ut til klubben på tredje nivå i Tyskland.

- Jeg skulle finne meg til rette, og det har tatt lengre tid enn jeg hadde håpet på. Jeg må være helt ærlig og si at jeg ikke har gjort det godt nok i de kampene jeg har fått på ordentlig nivå, innrømer dansken, som bare fikk spille mesterfinalen mot Lillestrøm og NM-kampene mot Trygg/Lade og Steinkjer i vår.

- Selvfølgelig har jeg spilt noe fine andrelagskamper, men det kan man ikke bruke til noe, fordi nivået er lavere.

- Når jeg har spilt cupkamp for førstelaget, har jeg ikke vært så god som jeg burde. Også har de også en god venstreback i Rosenborg (Birger Meling), som er på landslaget, og han har gjort det riktig godt.

- Jeg har likevel lært helt vilt mye av ikke å spille og komme til utlandet. Så jeg føler jeg tar noen gode erfaringer med til Tyskland.

I Braunschweig blir Amundsen gjenforent med sin tidligere trener Henrik Pedersen.

- Jeg vet hva Henrik vil, og han har selvfølgelig spilt en stor rolle for mitt skifte. Hans aggressive powerspill vil passe godt for meg. Nå hadde jeg ham sist som trener da jeg var ganske ung, men jeg tror det blr riktig godt, avslutter Malte Amundsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Rosenborg-framtid er ikke avskrevet» i forumet! Diskutér «- Rosenborg-framtid er ikke avskrevet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb