English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hjemme bra, borte best
Skrevet av Thomas Myren, 10. juni 2018, 21:57

Mot Tromsø tar Rosenborg sikte på sin femte borteseier på rad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter skuffende kamper mot Brann og Ranheim i mai står RBK med labre 3-2-1 på Lerkendal så langt i serien. Etter å ha innledet sesongen med tap i Sarpsborg og poengdeling i Skien, har spillerne i tur og orden reist hjem med full pott fra Bodø, Drammen, Bekkestua og Haugesund.

Kort sagt har Rosenborg tatt 13 av 24 poeng på reise.

- Vi har blitt for utålmodige på hjemmebane til tider. Vi skal presse, men har blitt litt for gira når vi faktisk har blitt spilt litt lave. Når vi prøver å presse høyt, har vi blitt løpende veldig mye i mellom. Det tapper oss for krefter, forklarer Anders Trondsen til rbkweb.no.

- På bortebane har vi vært litt mer kyniske og funnet de riktige anledningene. Jeg tror det er det som har vært den største forskjellen, at vi der er er tålmodige og har presset på riktige tidspunkter.

- Det handler dessuten om å presse samlet som lag og ikke enkeltvis?

- Ja, det har blitt litt for mye av det på hjemmebane, at vi har presset én og én. Da ser det ut som om vi ikke presser høyt, at vi bare blir lave. Og det er jo det som skjer, for vi får ikke noen gevinst. Man blir litt engstelig i neste situasjon; om man skal gå eller ikke. Da blir man automatisk litt defensiv i hodet.

- På bortebane har vi vært mye mer tålmodige og truffet mye bedre når vi først har gått høyt. Da får vi igjen for det: Det er mye kortere vei til mål når vi først vinner ballen.

- Hva tenker du om å møte Tromsø?

- Det blir en tøff kamp. Tromsø har vært gode på hjemmebane i år og spiller tidvis fin fotball. Også er det noen tidligere Rosenborg-spillere som virkelig vil vise seg fram. Jeg tror ikke at de legger noe i mellom i denne kampen. Vi tar dem veldig på alvor.

- Men hvis vi får ting til å stemme og gjør det vi får beskjed om, så er vi et bedre lag. Og det skal vi forhåpentligvis få fram.

- Du måtte gi deg i ekstraomgangene mot Odd, men er frisk og rask igjen?

- Jeg har vært litt stiv i en hamstring, men det er sånt som skjer når man har spilt mange matcher og ekstraomganger. Det var ikke noe problem, det gikk fint, beroliger lillehamringen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hjemme bra, borte best» i forumet! Diskutér «Hjemme bra, borte best» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb