English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi hever oss til de store anledningene
Skrevet av Thomas Myren, 27. mai 2018, 12:18

Mot Brann skal Rosenborg igjen bevise at laget er best når det gjelder.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi kommer inn til kampen med bra sjøltillit. Vi har vært gode. Men det er små marginer i fotball: Klaffer det, og du får satt de første sjansene, så kan det bli en fryktelig artig kveld, innleder Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Både mot Molde og i de siste sesongene har dere ofte vært best når det gjelder.

- Ja, vi hever oss til de store anledningene. Vi syns det er fryktelig artig når det er 20 000 og strålende stemning. Vi håper at vi - litt sånn som på 16. mai - skal klare å skape en fest.

- Det hadde dessuten vært kjekt å ta pause i serien med serieledelse?

- Definitivt! Nå har det vært en god periode. Vi har kommet oss opp der vi skal være. Og det er ikke tvil om at det hadde vært veldig ålreit å ha sneket seg øverst.

- Hva var du mest fornøyd med den første timen i Haugesund?

- Vi kontrollerer matchen og tempoet i kampen, sånn at det ikke blir noen "Hawaii-match". Vi lar det ikke bli sånn som Haugesund håper på, at det skal bli en kontringsfest, der vi stikker av gårde og tømmer oss bak, mens at de kan ligge igjen og jukse. Vi forsvarer oss godt og tar de overgangene og mulighetene som vi får. Vi er veldig displinerte og gjør det vi skal.

- Det ble også en del fine angrep.

- Ja, vi tør å spille. Vi er påskrudde fra første sekundet av. Vi lar dem ikke få noen energi ut av at vi gjør feil. Det ble egentlig en veldig ålreit time.

- Hva skal til for å bryte ned Brann?

- Mye av det samme! Vi må la kampen være kontrollerbar. De ligger og skal kontre, og det er viktig for oss å være displinerte; gjøre det vi skal gjøre i løpet av 90 minutter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi hever oss til de store anledningene» i forumet! Diskutér «- Vi hever oss til de store anledningene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb