English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi var ikke helt våkne
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. mai 2018, 11:45

Slik som mot Steinkjer kunne Rosenborg tidlig ha blitt liggende under mot Brattvåg.BRATTVÅG (rbkweb.no): - Det er et godt fotballag som de har her, og det så vi det første kvarteret når de virkelig kom ut med masse energi, var veldig direkte, vant dueller og skapte målsjanser, innledeer Kåre Ingebrigtsen.

- Det er dårlig av oss at vi ikke er mer "på". Det må vi gjøre noe med det. Det var sånn på Steinkjer, og det blir også her. Vi må jaggu meg lære av det!

- De traff tverrligger.

- Det er allerede etter ett minutt. De pooler ballen opp, vinner en andreball og får skutt. Jeg tror faktisk Arild tar den, så det er ei bra redning av ham. Vi var ikke helt våkne på at de skulle være så direkte.

- Det ble ålreit etter et kvarter. Da fikk vi kontroll.

- Hvorfor tapte Molde 0-1 mens vi vant 1-0?

- Molde skapte ikke mye målsjanser. De har et par tilløp. Vi hadde større tempo i det vi gjorde, var mer direkte etter hvert og skapte mer målsjanser. Det gjorde at vi burde og skulle ha scoret flere mål.

- Vi hadde noen sjanser i 1. omgang bortimot på åpent mål. Men de klarer å blokkere, mens vi skyter over og utenfor. Og når vi kommer rundt, er vi ikke presise nok. Vi får bare hute oss hjem og øve!

- Ved pause tok du ut Zekhnini, skjøt fram de Lanlay og satte inn Trondsen. Var det avgjørende for målet?

- Det ble litt "taljat". Vi ble litt puslete i duellspillet. Vi er nødt til å være der vi skal være når vi skal spille mot disse lagene. Fordi vi vet at det de har, som kan matche oss, er duellkraft og løpskraft. Der var vi ikke det første kvarteret. Derfor gjør vi de byttene; for å få løpskraft og duellkraft i laget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi var ikke helt våkne» i forumet! Diskutér «- Vi var ikke helt våkne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb