English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En positiv effekt på laget
Skrevet av Thomas Myren, 12. april 2018, 16:16

Anders Konradsen liker at Alexander Søderlund igjen har blitt førstevalg som midtspiss.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var deilig å få "Søder" inn. Han tilfører energi på topp. Det merket vi absolutt i midtbaneleddet. Det gjør jobben enklere for oss i alle faser, skryter Konradsen til rbkweb.no.

Etter ha vært vraket i de tre første serierundene fikk Søderlund endelig starte på topp mot Molde. Han takket for tilliten med viktig 2-0-scoring.

- Det var artig for "Søder". Han spilte bra og hadde en positiv effekt på laget, syns Konradsen.

- Grepet med Bendtner på venstresida lyktes også.

- Ja, det funket veldig bra. Han har spilt der før, og det var tydelig at gode spillere ikke har noe problem med å flytte rundt.

- Hvordan greide Hovland seg i forsvaret?

- Bra! Even er en kjempegod og stødig spiller, som har spilt på høyt nivå og på landslaget i mange år. Det er selvfølgelig ei fin signering for oss. Han har en tilstedeværelse og tyngde i duellspillet som gjør det enklere for oss på midten.

- Hvordan var det å knuse Molde?

- Veldig deilig! Vi hadde på følelsen at hvis vi fikk til å samle oss, så kom vi til å kjøre over dette Molde-laget. Så mye bedre enn dem er vi faktisk.

- Hva lyktes dere best med?

- Vi trakk inn avstandene i laget. I de første kampene var vi i litt for stor grad ute og fløy én og én. Nå flyttet vi oss sammen som et lag både offensivt og defensivt. Vi føler at vi har tett avstand til hverandre i alt vi gjør. Da er det mye lettere å lykkes.

- Hvordan blir det å reise til Bodø på mandag?

- Vi vet av erfaring at det blir en tøff kamp. Det er ei stund vi har vunnet der, så det blir spennende.

- Utfordringa vår ligger nå i det mentale: Vi må ha samme inngang og gjøre de samme tingene som vi gjør mot de antatt beste lagene - når det virkelig gjelder. Det er opp til oss å holde nivået oppe mot alle lag - Glimt, Start og andre vi skal spille mot. Da blir det bra.

- Det gjelder å gjenskape gode prestasjoner.

- Ja, nå har vi fått en referanse på hvordan vi skal framstå. Det er greit å kunne dra fram den malen hvis vi lurer på noe spillemessig framover.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En positiv effekt på laget» i forumet! Diskutér «- En positiv effekt på laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb