English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg får tyne ut litt til
Skrevet av Thomas Myren, 26. mars 2018, 07:07

I dag er det ti år siden Tore Reginiussen debuterte på landslaget. Aldri har han vært nærmere å bli et førstevalg i midtforsvaret.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi får prøve å bidra med det vi kan, så lenge at vi er der. Nå begynner jeg å bli en gammel mann, så det går vel mot slutten der òg. Men jeg får tyne ut litt til, blunker Reginiussen til rbkweb.no.

26. mars 2008 spilte finnmarkingen sin første landskamp. Han var involvert i de to første baklengsmålene da Montenegro vant 3-1.

Konkurransen om å få spille på landslaget har vært hard, men på fredag rundet Reginiussen endelig 25 landskamper og fikk gullklokka. Jubileet ble markert med viktig ledermål etter pause i 4-1-seieren over Australia.

Trolig blir han bare reserve i Albania i kveld, men god innsats for Rosenborg og landslaget utover sommerhalvåret kan gi startplass når Norge sparker i gang den nye nasjonsligaen mot Slovenia, Bulgaria og Kypros til høsten.

- Det er langt fram til neste sluttspill og mesterskap. Nå tar jeg egentlig litt av gangen. Jeg prøver å holde fokus det jeg gjør her og nå, kommenterer Reginiussen.

- Så får man se hvor lenge jeg holder koken både her og på landslaget. Det vil tiden vise. Men akkurat nå er det lite å klage på!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg får tyne ut litt til» i forumet! Diskutér «- Jeg får tyne ut litt til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb