English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vil vise publikum at det nok skal bli bra denne sesongen òg
Skrevet av Thomas Myren, 16. mars 2018, 17:07

Tore Reginiussen håper at Rosenborg beroliger bekymrede supportere allerede i morgen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det skal bli godt å komme i gang på Lerkendal og få hjemmekamp. Det er lenge siden sist. Vi har veldig lyst til å levere en bra prestasjon, slår Reginiussen fast overfor rbkweb.no.

- Blir det en slags "omstart" på serien etter tapet i Sarpsborg?

- Det er klart at det ble en amputert start på mange måter. Det ble ikke en kamp der vi fikk vise fram alt vi kan av finspill. Men sånn er det noen ganger.

- Vi skulle gjerne ha hatt tre poeng sjøl om kampen ble sånn som den ble, men vi fikk ikke det. Nå er det på tide å begynne å sanke poeng. Det er ei fin anledning til det i morgen.

- Hva tilsier at dere blir farligere mot Kristiansund?

- Vi er hjemme, og det ser ut som om det blir en bar og grønn gressbane. Det er en stor fordel, og det har vi lengtet etter. Det er noe annet enn en snøfylt og glatt kunstgressbane.

- Også er vi selvfølgelig revansjelystne. Vi har lyst til å vise fram noe fin fotball igjen for å komme ordentlig i gang med sesongen.

- Dere er skuffet over hva dere viste mot Lillestrøm og Sarpsborg i forrige uke?

-Ja. Lillestrøm-kampen er sånn sett rennende likegyldig. Det var bare en treningskamp. Men det er klart at vi gjerne skulle ha scoret noen mål og skapt litt mer mot Sarpsborg, selv om det var sånn som det var med banen.

- Men den kampen er historie nå. Den ligger i fortida, og det er ikke så mye vi får gjort med den. Vi bryr oss mest om den kampen som er i morgen.

- Vi håper å kunne levere en ordentlig fin prestasjon og få vist publikum at det nok skal bli bra denne sesongen òg.

- Dere som startet i Sarpsborg har fått spilt ganske mye sammen i vinter. Dere føler dere trygge på hverandre?

- Det er ikke så mye nytt og ganske samspilt og innarbeidet. De fleste er ganske trygge på rollene. Det handler om å få sluppet løs. Vi har trent mye og hardt. Nå har vi begynt å lette på treningene, så nå skal overskuddet komme. Jeg håper å se at vi begynner å sprudle skikkelig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Vil vise publikum at det nok skal bli bra denne sesongen òg» i forumet! Diskutér «- Vil vise publikum at det nok skal bli bra denne sesongen òg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb