English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vil snappe midtstopper
Skrevet av Thomas Myren, 7. mars 2018, 21:17

Benjamin Karamoko har trent med Haugesund, men stoppertalentet kan havne i Rosenborg.

Benjamin Kantie Karamoko
Født: 17.05.1995
Fødested: Paris, Frankrike
Nasjonalitet: Elfenbenskysten
Høyde/vekt: 187 cm / 77 kg
Posisjon: forsvar
Klubb: St. Etienne
Tidl. klubb: Creteil
Seriekamper/mål 2017/18: 0/0
Statistikk
22-åringen har bare fått én kamp for St. Etienne denne sesongen: Han spilte samtlige 120 minutter sammen med Alexander Søderlund og Ole Selnæs mot Troyes i cupen i januar, da grønntrøyene røyk 3-4 i straffekonkurransen.

Ellers har Karamoko måttet nøye seg med spill for reservelaget etter å ha vært utlånt til Creteil forrige sesong. Etter anbefaling fra nettopp Søderlund trente han med Haugesund i februar.

- Han har vært i vannskorpa til å spille i Ligue 1, så han har et høyere nivå inne enn eliteserien. Han har stoppet meg mange ganger på trening, så han er en veldig bra spiller. Han hadde gått inn på RBK, så jeg forstår ingenting om han ikke blir et scoop hvis han signeres. Proff, bra trent og har det meste som en forsvarer skal ha, skrøt Søderlund til Haugesunds Avis den gang.

Rogalendingene er enige med St. Etienne om en gratis overgang for Karamako, men de har ikke råd til å innfri det foreløpige lønnskravet til spilleren på 1,8 millioner kroner i året. Det er i øyeblikket stille i forhandlingene.

Ifølge Eurosport har i stedet Rosenborg kommet på banen. Dette trass i at Besim Serbecic og Igoh Ogbu allerede har blitt hentet som nye utfordrere til Tore Reginiussen og Jacob Rasmussen i midtforsvaret.

Sjøl om Benjamin Karamoko har bodd hele livet i Frankrike, har han valgt å representere Elfenbenskysten. Han fikk sin U23-landslagsdebut mot nettopp Frankrike i november 2016.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vil snappe midtstopper» i forumet! Diskutér «- Vil snappe midtstopper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb