English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Solgte reserve etter forrige møte
Skrevet av Thomas Myren, 24. februar 2018, 19:14

Det gjenstår å se hvilket lag Rosenborg velger å stille med mot Rubin Kazan. For 15 år siden imponerte reservene mot russerne.

RBK vant 1-0 i det første og hittil eneste møtet mellom klubbene på La Manga i februar 2003 etter en elegant Panenka-straffe fra Christer George. MacBeth Sibaya styrte midtbanen så overbevisende at Rubin Kazan kjøpte ham noen uker senere.

Både i 2008 og 2009 var den sørafrikanske landslagsspilleren med på å vinne de hittil to eneste seriemesterskapene til klubben fra Tatarstan. De siste sesongene har det vært skralere resultater med 10. og 9. plass og i øyeblikket 11. plass - to poeng over kvalik.

- Jeg vet at Kazan har mistet mye spillere - nesten alle de beste - på grunn av at de har hatt økonomiske problemer. Så jeg tror ikke de er et så godt lag som Krasnodar, vurderer Alexander Søderlund overfor rbk.no.

Under treningsleiren i Marbella har russerne hittil tapt 0-1 for Sarpsborg, slått Vålerenga 3-0 og spilt 1-1 mot Lillestrøm.

- Vi får nok brynt oss veldig godt, men jeg tror vi kommer til å vinne, spår Søderlund.

Spørsmålet er om han sjøl starter mot Rubin Kazan. Mot Krasnador stilte Rosenborg med alle førstevalgene. Trolig får noen reserver slippe til i morgen. Konkurransen fra Nicklas Bendtner er tøff, men Søderlund har vist seg fram med mange mål hittil i februar.

- Sesongen har ikke begynt ennå, så man kan ikke ta for mye på forskudd, advarer haugalendingen, vel vitende om at han trolig blir andrevalg bak den store dansken.

Avspark er klokka 15. Nettavisen og mange lokalaviser viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Solgte reserve etter forrige møte» i forumet! Diskutér «Solgte reserve etter forrige møte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb