English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er gjennomtenkt
Skrevet av Thomas Myren, 1. februar 2018, 20:09

Gjenkjøpet av Alexander Søderlund gjør at Rosenborg har handlet ferdig i vinter.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Godt å få en ny start

- Det ser bra ut nå, smiler Stig Inge Bjørnebye til Eurosport.

- Det viktigste var at vi greide å beholde alle spillerne våre. Vi begynner å bli veldig solide nå, og det er det vi ønsker. Det kommer et VM-sluttspill i sommer der vi kanskje mister en del spillere, så vi må være forberedte på det.

En av årsakene til at Søderlund ble kjøpt fra St. Etienne er altså at Nicklas Bendtner og kanskje også Mike Jensen begynner forberedelsene til VM seinest 21. mai og derfor minimum mister fem serie- og to NM-kamper fram til begynnelsen av juli.

- Det er ikke bare på grunn av det, men det er en av faktorene vi må ta hensyn til når vi henter spillere. Det som er så spesielt her i Norge, er at vi er en av få nasjoner som spiller seriekamper under et VM, bemerker den sportslige lederen.

Sjøl om Rosenborg i utgangspunktet er ferdig med å handle spillere, har Igoh Ogbu fortsatt ikke formalisert overgangen fra Gombe United. Alt tyder på at det skjer snarest etter at han fyller 18 år neste torsdag.

Det er dessuten ikke utenkelig at Andreas Helmersen eller Erik Botheim blir lånt ut for å få spille på høyere nivå enn 3. divisjon med RBK2.

Tidligere i vinter har Olaus Skarsem (egen stall), Erlend Reitan (avsluttet utlån Bodø/Glimt), Besim Serbecic (Radnik Bijeljina) og Malte Amundsen (HB Køge) blitt hentet inn.

Mens Milan Jevtovic (avslutt innleie Antalyaspor), Jørgen Skjelvik (Los Angeles Galaxy), Sivert Solli (Ranheim), Johan Lædre Bjørdal (Zulte Waregem) og Alex Gersbach (utleie Lens) har i tur og orden forsvunnet. Samtidig har utlånet av Julian Faye Lund til Levanger blitt forlenget med enda én sesong.

Matthias Vilhjalmsson kan bli et midtbanealternativ når han er tilbake fra korsbåndskaden på seinsommeren. Spørsmålet er om Rosenborg både før og etter den tid kan finne plass til både Bendtner og Søderlund i enkelte kamper.

- Det skal jeg heldigvis overlate til treneren, men selvfølgelig er det gjennomtenkt. Det går på at vi hele tiden definerer våre behov. Vi er veldig fornøyde med at vi fikk til denne avtalen, avslutter Bjørnebye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er gjennomtenkt» i forumet! Diskutér «- Det er gjennomtenkt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb