English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Start-interesse for Bjørdal
Skrevet av Thomas Myren, 4. januar 2018, 20:49

Johan Lædre Bjørdal kan havne i Kristiansand.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bjørdal forlater Rosenborg (19.12.17)

Midtstopperen er klubbløs etter at kontrakten med Rosenborg gikk ut ved nyttår. Ifølge Fædrelandsvennen er Start aktuell som ny arbeidsgiver. Det har også vært løse rykter om at Brann fortsatt er interesserte.

- Jeg mener jeg har tre-fire gode år igjen som fotballspiller. De vil jeg gjerne bruke i en klubb på høyt nivå i Norge eller utlandet. Når det blir en avklaring, vet jeg ikke. I denne bransjen kan ting skje fort, eller det kan dra ut. I løpet av januar håper jeg på en avklaring, kommenterer Bjørdal til Dalane Tidende.

Også Viking har vært frampå, men i utgangspunktet ønsker han ikke å ta steget ned i 1. divisjon.

- Det er kjekt at Viking har meldt sin interesse. Jeg legger imidlertid ikke skjul på at jeg ønsker å spille på et høyest mulig nivå. Men på det nåværende tidspunktet vil jeg ikke utelukke noe, sier 31-åringen.

Bjørdal spilte fast som vikar for Tore Reginiussen den første høsten etter overgangen fra Aarhus midtveis i 2015-sesongen. Deretter ble han bare reserve. Likevel er han godt fornøyd med årene i Trondheim.

- Jeg har hatt en fantastisk fin tid i Rosenborg. Vi har tatt tre seriegull og to cupmesterskap. Og jeg har fått bidra mye i de internasjonale kampene vi har spilt. Jeg har vært med på å møte klubber som Ajax, Celtic, Real Sociedad og Zenit St. Petersburg. Det er gode minner jeg tar med meg, smiler egersunderen.

- Nå var det fornuftig å takke av i Rosenborg. Selv om jeg fikk spille mye, så vil jeg gjerne til en klubb hvor jeg har en mer sentral rolle. Målet er å få spille fast på et lag slik at jeg kan få ut potensialet mitt. Det er det vanskelig å få til når det blir så mye ut og inn som det blir i en toppklubb som Rosenborg, innrømmer Johan Lædre Bjørdal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Start-interesse for Bjørdal» i forumet! Diskutér «- Start-interesse for Bjørdal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb