English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bjørdal forlater Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 19. desember 2017, 18:02

Johan Lædre Bjørdal er ferdig på Lerkendal når kontrakten går ut ved nyttår.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har vært en dialog mellom klubben og meg gjennom året, og nå er det godt å få en avklaring om fremtiden, sier Bjørdal til rbk.no.

Tidligere i høst hadde midtstopperen ikke fått tilbud om forlengelse. Det er fortsatt uklart om Rosenborg ombestemte seg etter at Jørgen Skjelvik forsvant til Los Angeles.

Ting kan likevel tyde på at Bjørdal ikke var ønsket med videre. Nå må han finne seg ny arbeidsgiver. Brann skal være mulig kandidat.

- Johan har vært en veldig viktig spiller for oss i tiden han har vært her. En spiller som alltid har gitt 100 prosent i trening og i kamp. Og til tross for perioder med lite spilletid har han aldri klaget, men vært utrolig lojal til Rosenborg. Johan har vært en fantastisk klubbspiller. Jeg vil ønske lykke til videre i neste utfordring, sier Kåre Ingebrigtsen.

Bjørdal kom gratis som erstatter for Stefen Strandberg sommeren 2015 etter at Aarhus fristilte ham. Etter å ha spilt fast den første høsten, ble han vraket da Tore Reginiussen var tilbake etter akillesskaden. Egersunderen noterte seg 72 kamper og tre mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bjørdal forlater Rosenborg» i forumet! Diskutér «Bjørdal forlater Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb