English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg håper å komme tilbake en dag
Skrevet av Thomas Karlsen, 6. desember 2017, 23:30

Milan Jevtovic er fornøyd med tida som Rosenborg-spiller.SKOPJE (rbkweb.no): - Dette var min siste trening, og i morgen er det min siste kamp. Jeg ønsker Rosenborg alt vel. Jeg håper å komme tilbake en dag - og kanskje spille Champions League eller Europa League, smiler Jevtovic.

Serberen har denne sesongen vært leid inn fra Antalyaspor. Trolig blir han bare reserve i juleavslutninga mot Vardar.

- Dette er de beste folkene! Hver dag har de hjulpet meg - helt siden den første dagen, da jeg kom. Jeg vil si takk til alle - folkene i klubben og lagkameratene. Dette har vært et viktig år for meg. Jeg vil også si takk til fansen for all støtte. Jeg vil aldri glemme Rosenborg og Trondheim, som alltid vil være i hjertet mitt. Men sånn er fotball.

- Er du fornøyd med sesongen?

- Jeg og Jacob har alltid snakket om tre trofeer på ett år, men vi tapte i cupen. Jeg er veldig fornøyd med å vinne serien og supercupen. Jeg fikk være med på å spille kvalifisering til Champions League for første gang i karrieren, og jeg fikk også spille Europa League. Jeg er veldig fornøyd med denne sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg håper å komme tilbake en dag» i forumet! Diskutér «- Jeg håper å komme tilbake en dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb