English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er gode på Lerkendal
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2017, 06:57

Rosenborg er ubeseiret på hjemmebane i europaligaen. Med seier mot Real Sociedad lever drømmen om avansement fra gruppespillet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal fortsette der vi slapp mot Zenit. Det skal bli moro på Lerkendal nå også! lover Anders Trondsen til rbkweb.no.

- Det er mulig å jakte ny seier på hjemmebane?

- Ja, absolutt. Selv om vi fikk kjørt oss ganske greit nede i Spania, så ble vi ikke voldsomt skremte av det. Vi vet at vi er gode på Lerkendal. Så vi skal ut og angripe den matchen.

- Føler du at du har fått bidratt litt i løpet av høsten?

- Ja, det føler jeg. Jeg har vært så heldig å få scoret to mål på ni (serie)kamper, og det er ikke dårlig til meg å være! Så jeg føler at jeg har fått bidratt litt. Men det var lagt til rette da jeg kom.

- Hva syns du om kampen mot Viking?

- Jeg føler at vi har full kontroll hele tida. De skaper veldig lite, og i slutten av 2. omgang kjører vi ganske så mye over dem. Vi brenner noen store sjanser, så det kunne ha vært mer. Men det viktigste er at vi får seieren på en dag som i dag: Når Trondheim har bidratt til fest på Lerkendal, må man nesten bare ta tre poeng.

- Målet ditt avgjorde kampen.

- Jeg fikk et godt treff der. Det er faktisk akkurat likt det målet jeg scoret mot Viking i Sarpsborg, så han (Iven Austbø) sliter med de skuddene der!

- Ballen flakket litt.

- Den skiftet voldsomt redning i lufta, så det var ikke bare-bare å ta den. Men målet kunne nok ha vært avverget.

- Hvordan føles det å være seriemester?

- Det føles veldig godt. Det var derfor jeg valgte å komme hit, for å få oppleve dette. Så jeg er godt fornøyd med valget.

- Høstsesongen din borger for en enda bedre sesong neste år?

- Jeg viser litt av det som bor i meg i dag. Jeg håper at det bare fortsetter. Jo mer tid jeg får sammen med laget, jo bedre blir jeg òg. Det tar litt tid å venne seg til nytt spillesystem, men det begynner å sitte ganske godt nå.

- Den første sesongoppkjøringa i ny klubb er alltid viktig?

- Ja, det ble veldig mye styr da jeg kom med mye kamper og lite treninger. Det tok vel nesten én måned før jeg hadde den første hele treningsuka, så selvfølgelig er det ikke bare-bare. Men jeg føler at jeg har kommet godt inni det nå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er gode på Lerkendal» i forumet! Diskutér «- Vi er gode på Lerkendal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb