English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
To måneder uten hjemmeseier
Skrevet av Thomas Myren, 18. november 2017, 20:12

Rosenborg ønsker å markere seriemesterskapet med etterlengtet seier mot Viking.

VS.


- Vi må sørge for å vinne den jævla fotballkampen. Hvis ikke blir det et voldsomt antiklimaks, innrømmer Pål André Helland overfor NRK.

Forrige hjemmeseier i serien var 3-0 mot Vålerenga 18. september. RBK fulgte opp med 3-1 over Vardar, men i oktober og november har det vært tammere på Lerkendal med tre strake uavgjort mot Sarpsborg, Stabæk og Zenit.

0-0 for Stabæk i forrige hjemmekamp i serien gjorde at gullfeiringa måtte utsettes i seks dager. Etter at Molde tapte for Kristiansund, ønsket Rosenborg å feire gullet med seier i Ålesund. Det ble i stedet bare forsiktig applaus til bortesupporterne etter det pinlige 1-2-tapet.

- Mot Stabæk burde vi ha scoret, men sånt kan skje. Den prestasjonen vi leverer mot Aalesund vil vi ikke være bekjente av. Jeg tror det bor et jævla revansjesug i oss spillerne, kommenterer Helland.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Seriemesterpokal, vandrepokal og gullmedaljer blir uansett delt ut i 20-tida i morgen kveld, men RBK ønsker å juble også underveis og ved kampslutt mot Viking, som forlengst har rykket ned.

- Søndag blir det fest. Da skal vi i hvert fall gjøre vårt ytterste, lover Helland.

Rosenborg har Vegar Eggen Hedenstad tilbake etter han mistet kampene mot Zenit og Aalesund grunnet sykdom og karantene for tre gule kort.

Det gjenstår å se om Anders Konradsen og Marius Lundemo starter etter skader i legg og kne. Yann-Erik de Lanlay er tilbake i trening etter sin meniskoperasjon, men han må trolig ha bedre grunnlag for å bli vurdert i elleveren.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Max viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «To måneder uten hjemmeseier» i forumet! Diskutér «To måneder uten hjemmeseier» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb