English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Å bli mestere i sofaen hjemme er ikke noe å trakte etter
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2017, 13:54

Tore Reginiussen ønsker ikke hjelp fra Kristiansund for å avgjøre serien allerede i kveld.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

I morgen venter kamp i Ålesund, men dersom Kristiansund tar poeng i Molde kan Rosenborg - i hvert fall trenere, ledere og supportere - feire seriemesterskapet allerede i kveld.

- For å være helt ærlig, så bryr jeg meg veldig lite om den kampen. Hvis vi skal vinne i dag, så vil det være litt antiklimaks egentlig. Jeg syns det er litt artigere å vinne sin egen kamp og bli mestere på den måten. Å sitte og bli mestere i sofaen hjemme er ikke noe å trakte etter, sier Reginiussen til rbkweb.no.

Seinest i kvartfinalen i cupen imponerte Kristiansund i Molde og burde ha ledet mer enn 1-0 til pause. Til slutt snudde hjemmelaget til seier og avansement. Trolig blir kampen uansett ikke like dramatisk som forrige søndag, da Molde ødela trøndersk gullfest tre minutter på overtid mot Vålerenga.

- Jeg har egentlig ikke noen tanker rundt kampen. Jeg regner med at Molde tar seieren. Det er fint nok, syns midtstopperen.

- Du var nærmest da det smalt på overtid mot Zenit. Hvordan føles det to dager etterpå?

- Nå begynner det å roe seg, men det er klart at akkurat der og da er det voldsomt skuffende. Måten det skjer på og tidspunktet det kommer på, gjør det ekstra surt. Det er snakk om én ball som skal vekk, og så er seieren i boks.

- Men sånn er fotballen noen ganger; den er ubarmhjertig. Vi får prøve å unngå at det skjer igjen. Vi får ta med oss det positive.

- Det at vi går og er så skuffet etter en uavgjort kamp mot et av de 20 beste lagene i Europa sier litt om at vi i hvert fall har kommet et stykke på veien. Vi har vist nå at vi kan matche oss mot veldig gode lag, som er opp mot Champions League-nivå. Det er dit vi ønsker å komme.

- Det ender med at vi er veldig misfornøyde med resultatet. Vi føler at vi gjør en veldig god kamp og at vi hadde fortjent å vinne. Men så glipper det. Vi klarer ikke å stå i mot de siste 20 sekundene. Sånn er det.

- Sjøl om Aalesund ikke har vunnet siden juni, har de plutselig fått litt heng på Sogndal. Hva tenker du om kampen mot desperate sunnmøringer i morgen?

- Det er klart at det er en kamp som vi ønsker å vinne for å få avklart det en gang for alle; gjøre oss ferdig med eliteserien og sørge for at vi tar gullet hjem. Det er det som er vårt fokus før kampen.

- Det er en kamp som Aalesund nesten må vinne for å henge med. Det drar seg til, og det er et rotterace i bunnen. Men vi har ambisjoner om å dra dit og hente de tre poengene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Å bli mestere i sofaen hjemme er ikke noe å trakte etter» i forumet! Diskutér «- Å bli mestere i sofaen hjemme er ikke noe å trakte etter» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb