English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg håper vi får tilbake gnisten
Skrevet av Thomas Myren, 1. november 2017, 17:21

Rosenborg vil slå tilbake på hjemmebane mot Zenit.

VS.


- Jeg håper vi får tilbake gnisten som vi hadde i kampen mot Ajax, da vi virkelig turde. Det verste som skjer er at vi ikke går videre til neste runde, det er ikke verre enn det, sier Kåre Ingebrigtsen.

Zenit leder europaligagruppa etter tre strake seiere, men RBK øyner håp.

- Jeg syns vi spiller jevnt med dem i store perioder i St. Petersburg, men vi taper 3-1. Vi kan ikke gi fra oss sånne muligheter. Da straffer de oss, konstaterer Ingebrigtsen, som advarer mot russiske kontringer på Lerkendal:

- De er veldig gode i omstillingsfasen av spillet. Når du mister ballen mot Zenit, må du reagere relativt kjapt - om du er på bortebane eller hjemmebane. Hvis ikke straffer de deg hardt.

- Det henger nok litt sammen med at de har en italiener som trener. De er godt organiserte og ganske kyniske. Og de vet at med uavgjort her, så er vi mest sannsynlig ute av det. Da er det bare dem og Real Sociedad igjen.

- Hvordan legger du opp taktikken?

- Vi har litt samme inngangen som i St. Petersburg. Der hadde vi ballen bortimot like mye som dem. Det handler om at vi må bli en enda større trussel for dem enn det vi var i St. Petersburg. Vi var i posisjon til å være en trussel, men vi utnyttet ikke deres svakheter så mye som vi burde ha gjort. Vi spilte på forsida av dem, og da er det enkelt å forsvare seg.

- Vi skal gjøre ting litt annerledes. Vi skal kanskje bli mer direkte.

Det er fortsatt usikkert om Anders Konradsen kan spille etter å ha blitt byttet tidlig ut mot Brann og Stabæk med skade i høyreleggen.

- Vi får se i morgen. Marius (Lundemo) er ute. Så får vi se om han andre knekten kommer seg på beina. Skader er alltid litt kjipt, men det er en del av fotballen. Det er derfor vi har så brei og sterk stall; at vi skal tåle det. Og det gjør vi, mener Ingebrigtsen.

Å flytte Birger Meling eller Jacob Rasmussen fram fra forsvarsrekka er trolig løsning om Konradsen ikke kan spille.

- Vi har snurret litt rundt på midtbanen i hele år; på hvem som har kommet og spilt. Det har vært gode konstellasjoner hele veien. Det er ingen som spiller på midten som opplever noe nytt, slår treneren fast.

Avspark på Lerkendal er klokka 21.05. Max sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg håper vi får tilbake gnisten» i forumet! Diskutér «- Jeg håper vi får tilbake gnisten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb