English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Konteeksamen i forvarsspill
Skrevet av Thomas Myren, 18. oktober 2017, 21:13

Rosenborg ønsker å framstå langt mer solide mot Zenit enn i forrige bortekamp i europaligaen.

VS.


0-4-tapet for Real Sociedad for én måned siden var skuffende etter 0-0 mot Celtic og 1-0 over Ajax på bortebane i forkant.

- Vi kan si at vi strøk i Spania. Så tar vi om prøven i morgen. Zenit borte er en enorm utfordring. Det er det ikke tvil om, konstaterer Kåre Ingebrigtsen i forkant av kampen i Russland.

- Vi får testet våre defensive egenskaper i morgen. Men vi er i et gruppespill, så det handler om å få med seg poeng. Så å ligge og forsvare seg i 90 minutter ønsker vi å unngå.

- I Europa er vi avhengige av et kollektiv som fungerer 100 prosent. Vi klarer ikke å slå Zenit med enkeltspillere. Vi trenger elleve stykker som har en fantastisk dag.

- Hvor gode er Zenit?

- Zenit kan vinne europaliga!

- Hvilken type kamp tror du det blir?

- Kampbildet vil nok være at Zenit har ballen mer enn oss. Men de er ikke sånn som Real Sociedad, som er veldig opptatte av å ha ballen. Når de vinner ballen er de veldig direkte, så jeg tror vi vil ha ballen mer enn i Spania. Sånn sett blir det en litt annen type kamp.

- Gjør den store ledelsen i serien at dere fokuserer mer på europaligaen?

- Med den ledelsen som vi har, har vi mulighet til å ha et veldig fokus på denne kampen mot Zenit. Seieren i forrige seriekamp var viktig, den har gitt oss ro. Så vi kommer hit med alt det vi har, og vi er forberedte. Vi tenker ikke på det som skal skje om tre dager. Zenit er det viktigste for oss nå, slår treneren fast, vel vitende om at RBK med hjelp kan sikre gullet allerede på søndag med seier over Brann.

Anders Konradsen er tilbake etter å ha stått over mot Tromsø etter småproblemer med den ene leggen. Vegar Eggen Hedenstad ga seg halvveis på lørdag med plager i låret, men høyrebacken er friskmeldt.

Trolig er Jørgen Skjelvik tilbake i midtforsvaret på bekostning av Jacob Rasmussen, mens at Marius Lundemo nok fortsatt blir foretrukket framfor Anders Trondsen på sentral midtbane.

Avspark i St. Petersburg er klokka 19 norsk tid. Max sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

Pål André Helland - Nicklas Bendtner - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Konteeksamen i forvarsspill» i forumet! Diskutér «Konteeksamen i forvarsspill» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb