English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Uten Helland mot Vardar
Skrevet av Thomas Myren, 27. september 2017, 19:00

Rosenborg må greie seg uten Pål André Helland i hjemmepremieren i europaligaen.

VS.


- Mest sannsynlig tror jeg at vi lar Pål hvile, bekrefter Kåre Ingebrigtsen.

- Det er i forhold til belastning; om vi tør å spille med ham. Det tror vi at vi ikke gjør. For nå har han spilt to kamper, og å spille to-tre kamper i uka kan være litt i overkant.

Høyrevingen var først ute med lyskestrekk fra begynnelsen av juli til begynnelsen av august. Allerede under opptreninga begynte han å slite med hælen og spilte bare to kamper før han var ute igjen. Han var tilbake som innbytter mot Real Sociedad og startet mot både Vålerenga og Lillestrøm.

Trolig blir Helland heller ikke reserve mot Vardar.

- Er vi ikke 100 prosent sikre på at han er 100 prosent frisk, så er han ikke på benken heller. For da trenger vi ikke å ha ham der. Vi må ha folk som er 100 prosent restituerte etter det som har vært. Vi får se i morgen, sier Ingebrigtsen.

Valget av vinger er uklart. Milan Jevtovic, Yann-Erik de Lanlay og Samuel Adegbenro må fordele de to plassene mellom seg. Både Adegbenro og Nicklas Bendtner fikk småsmeller etter Lillestrøm-taklinger, men det er ingen fare med dem.

André Hansen sliter med lysken, men keeperen er tilbake mellom stengene.

- Vi tok ikke og brukte André på Åråsen for at han skulle være klar til i morgen - og det er han. Vi fikk hvilt ham. Det er ikke noen alvorlig skade. Vi har styrt belastninga fram til i morgen, beroliger Ingebrigtsen.

Vardar tapte hele 0-5 for Zenit i første kamp i gruppespillet, men imponerte med 2-1-seier over Fenerbahce i forrige bortekamp. Det er samtidig den eneste seieren på åtte bortekamper siden 2012.

I Makedonia slo de derimot Malmö (3-1), København (1-0) og Fenerbahce (2-0) på rekke og rad i kvalifiseringa til mesterliga og europaliga.

- De er på nivå med Malmö og København - og mest sannsynlig oss. De slo ut Malmö, og er egentlig videre mot København når København får én utvist. Men så slipper de inn to mål og blir slått ut. Så det blir nok en jevn batalje, spår Ingebrigtsen.

- Vi brukte Lillestrøm-kampen som mal på hvordan vi ønsker å framstå. De har noen "Erling Knudtzon-typer" - kvikke, gode individualister, så for oss handler det om å ha balanse og god kontroll på de styrkene som de har. Så vet vi at hvis vi er på vårt beste, så slår vi Vardar.

- Skal vi stelle i stand litt uro i gruppa, må vi vinne i morgen, slår Kåre Ingebrigtsen fast.

Avspark på Lerkendal er klokka 19. Max sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Uten Helland mot Vardar» i forumet! Diskutér «Uten Helland mot Vardar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb