English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg skal prøve å beherske meg!
Skrevet av Thomas Myren, 29. august 2017, 07:05

Mike Jensen er usikker på hvor mye han og Nicklas Bendtner skal gni inn triumfen over Ajax overfor Kasper Dolberg og Lasse Schöne.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg tror jeg skal trå med litt forsiktige skritt når jeg kommer i landslagsleiren. Jeg er ikke sikker på at de har lyst til å snakke så mye om det, smiler Jensen til rbkweb.no.

- Det er kanskje andre spillere på landslaget som har mer lyst til å snakke om kampene?

- Det blir litt ekkel stemning hvis det er en tredje mann på bordet som åpner den samtalen om Schöne eller Dolberg sitter der, så jeg skal prøve å beherske meg!

- Hvordan er det å være tilbake på landslaget?

- Det er nye oppgaver for meg. Jeg må klare å omstille meg. Det kommer nye kamper hele tiden - enten det er landslaget, Europa League eller i serien. Jeg gleder meg selvsagt.

- Har du sjangs til å få spille?

- Vi får se. Det er veldig sterke konkurrenter - eller nå er de mine medspillere. Det blir vanskelig, men jeg skal gjøre hva jeg kan. Jeg er klar hvis jeg får spilletid.

- Bendtner ble etteruttatt.

- Det er skjønt! Det syns jeg han har fortjent.

- Hvorfor?

- Jeg syns han har hatt en oppadgående formkurve. Hans kvaliteter kommer virkelig til sin rett - spesielt i de internasjonale kampene: Mot Celtic og Ajax var han helt fantastisk. Samtidig har han begynt å score mål, sånn som i Molde.

- Han er i storform. Du ser at hans kvaliteter er på et veldig høyt nivå. Så jeg syns det er fortjent. Han har jobbet hardt for det.

- Hvordan føles det ikke å få sjansen til ny cupfinale?

- Jeg er kjempeskuffet. Jeg syns det er irriterende å ryke ut mot Vålerenga på hjemmebane. I bunn og grunn er det bare ikke godt nok: Vi skal være bedre enn Vålerenga.

- Dere greide ikke å skape mange ordentlige sjanser i 2. omgang.

- Du har helt rett. Vi er litt uskarpe: Vi får ikke helt til noen kjempeskudd eller noen kjempegode innlegg. Vi kommer ikke helt rundt. Vi har trykk, men vi får ikke helt de store sjansene.

- Hvorfor ble det sånn?

- Det tror jeg er litt tilfeldig. Noen dager er du skarpere. Vi sender Matti opp etter at vi blir liggende under og får skapt et trykk. Men ballen faller ikke ned i våre føtter. Vålerenga får kastet seg ned og blokkert.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg skal prøve å beherske meg!» i forumet! Diskutér «- Jeg skal prøve å beherske meg!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb