English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kampen sprekker opp etter hvert
Skrevet av Thomas Myren, 23. august 2017, 18:45

Samuel Adegbenro ble den store helten i bortekampen mot Ajax, men det er slett ikke sikkert at han starter når duellen om europaligagruppespill avgjøres.

VS.


- Det er ikke noen tvil om at kampen sprekker opp etter hvert, sånn som den gjorde sist i Amsterdam. Det er ei vurdering vi tar med: Det vil bli større plass og enklere etter en times tid, konstaterer Kåre Ingebrigtsen, vel vitende om at Adegbenro lyktes veldig godt som innbytter i forrige kamp.

- Men det er ganske mange som kan komme inn og skape uro etter én time. For oss handler det om å sette sammen det beste laget for hvordan vi skal starte kampen.

- Det er litt i forhold til kampbildet - hvordan vi tenker det skal bli og hvordan vi håper det skal bli; hvordan vi kan endre matchen. Det er en del hensyn å ta.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vegar Eggen Hedenstad skadet høyreskuldra i det første møtet med Ajax. Det er fortsatt uklart om han kan spille.

- Det er 50/50. Han trente i dag, og er klart bedre enn i går. Så får vi se inn mot morgendagen, kommenterer Ingebrigtsen.

- Hva er alternativene om Hedenstad ikke kan spille?

- Vi har flere som kan spille høyreback. Det får vi se på da, svarer treneren.

Trolig står valget mellom å skyve Birger Meling over eller å dytte Fredrik Midtsjø ned fra midtbanen. Det vil kunne gi plass til Johan Lædre Bjørdal eller Matthias Vilhjalmsson.

Det blir uansett en spennende kamp på utsolgt Lerkendal.

- Vi har en fair sjanse til å komme oss videre. Det er fantastisk når du tenker på ramma rundt. Vi kan gå tilbake i tid og se når det sist var solgt ut to kvalikkamper i e-cup i Trondheim. Da gikk jeg i småsko og shorts! hevder Ingebrigtsen.

- Vi har en fantastisk mulighet i morgen. Vi må ut å angripe og slå dem. Vi kan ikke sitte og vente på at det blir 0-0. Da tror jeg at det kan bli en lang kveld.

- Har dere trent på straffespark?

- Nei, men vi har ei formening om hvem som vil være delaktig i det. Jeg tror det òg handler om følelsen til de som er ut på der; hvem som føler at det er dagen for å ta straffe.

Dersom Rosenborg unngår tap, venter trekning av gruppespillet fredag klokka 13. RBK vil bli plassert på nivå 4 og møte tre antatt bedre lag.

Avspark på Lerkendal er klokka 20.45. Max sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Birger Meling - Tore Reginiussen - Johan Bjørdal - Jørgen Skjelvik

Mike Jensen - Anders Konradsen - Fredrik Midtsjø

Milan Jevtovic - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kampen sprekker opp etter hvert» i forumet! Diskutér «- Kampen sprekker opp etter hvert» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb