English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Trondsen-debut mot Haugesund
Skrevet av Thomas Myren, 19. august 2017, 20:19

Anders Trondsen slipper til når Rosenborg gjør mange forandringer på laget.

VS.


- Det blir selvsagt litt spesielt med 18 000 på tribunene og skulle spille for en ny klubb, men i praksis er det jo en helt vanlig seriekamp. Jeg må ikke gjøre noe mer ut av det enn det, da kan det fort bli litt høye skuldre som kan gå utover prestasjonen på banen, kommenterer Trondsen til TV2.

Gitt at Marius Lundemo starter som vikar på sentral midtbane, blir Trondsen indreløper i debuten sin etter overgangen fra Sarpsborg på mandag. Det er mulig at også Samuel Adegbenro starter for første gang.

Det er ventet et ganske reservepreget hjemmelag mot Haugesund, for å spare krefter til den avgjørende returkampen mot Ajax på torsdag. Kamptroppen er fortsatt ikke kjent, men trolig blir flere nøkkelspillere ikke engang med på benken:

Mike Jensen har karantene for tre gule kort. Vegar Eggen Hedenstad måtte ut i Amsterdam etter en smell i kragebeinet, mens Tore Reginiussen ikke har kunnet spille siden han skadet høyrelåret borte mot Celtic.

Pål André Helland var for to uker siden tilbake etter lyskestrekk, men sliter nå med rift i den ene akillessena.

- Underveis mot Kristiansund ble det helt ekstremt vondt, og jeg gikk som en pirat med trefot i flere dager etterpå. Jeg kunne sikkert spilt kamp nå, men hadde kanskje vært ute en måned etterpå. Sett i ettertid, skulle jeg gjerne byttet Kristiansund med Ajax, kommenterer Helland til Adresseavisen.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Eurosport Norge viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Trondsen-debut mot Haugesund» i forumet! Diskutér «Trondsen-debut mot Haugesund» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb