English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Blir kanskje ikke to mål i hver kamp
Skrevet av Thomas Karlsen, 4. august 2017, 21:55

Vegar Eggen Hedenstad imponerte stort i forrige hjemmekamp i serien. Nå venter Kristiansund.På grunn av sommerferien i serien er det plutselig gått fire uker siden Sandefjord ble banket 5-1.

- Det var gøy å score to mål. Selv om det kanskje ikke blir to mål i hver kamp framover, så får man prøve å være med litt offensivt og kunne bidra litt mer der, smiler høyrebacken til rbkweb.no.

- Blir det full fart fra start mot Kristiansund?

- Vi skal spille den fotballen som vi pleier: Fort, framoverrettet angrepsfotball. Vi vil sikkert ikke klare å stå høyt hele kampen - for det koster veldig mye krefter, så vi vil sikkert variere presshøyden i morgen òg.

- I bortekampen ledet vi komfortabelt før de kom tilbake og snudde kampen. Hva lærte man av den kampen?

- Man lærte at man ikke kan skru av bryteren uansett. Det var mange dårlige involveringer fra oss som gjorde at vi rotet bort de to poengene. Det skal ikke skje på dette nivået, men sånn er det av og til.

- Men det skjer ikke igjen i morgen?

- Nei, forhåpentligvis ikke. Vi skal være godt forberedte til morgendagen. Jeg håper vi gjør en bra match og tar tre poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Blir kanskje ikke to mål i hver kamp» i forumet! Diskutér «- Blir kanskje ikke to mål i hver kamp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb