English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er mer involvert
Skrevet av Thomas Myren, 1. august 2017, 10:32

Mike Jensen er i ferd med å finne formen. Nå skal Celtic få svi.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er mer involvert i gunstige situasjoner - i de rommene der jeg er farlig i indreløperrollen, analyserer Jensen overfor rbkweb.no.

- Jeg syns vi gjorde det riktig godt borte mot Celtic; vi var farlige i disse rommene. Spesielt jeg og Milan var bare bittesmå ting fra å score noen av de gangene vi kom gjennom.

- Jeg løper også opp mellom leddene - i ren offensiv. Jeg skal være en av dem som bidrar med sjanser. Jeg er mer involvert nå i gode posisjoner, og det er gunstig for laget og for meg selv.

- Det skal du vise fram på onsdag?

- Helt sikkert!

- Hvordan er det å spille hjemme med 0-0 fra bortebane i Glasgow kontra 1-1 mot Dundalk?

- Det er litt de samme premissene egentlig: Vi må være rolige, men vi må også score mål. Det blir litt gass og brems på samme tid. Det blir viktig å være enormt kompakte defensivt. Jeg tror vi får litt mer tid med ballen denne gang.

- Det skal dere utnytte?

- Vi må sette sjansene denne gang. Vi må score mål for å gå videre. Det går ikke an å spekulere i 0-0 og straffer. Nei, vi må score.

- Effektivitet blir dermed et stikkord?

- Helt sikkert. Jeg tror vi kommer til å skape sjanser. Spørsmålet er hvor mange vi klarer. Men sjanser har jeg stor tro på at vi kommer til å skape.

- Dere kan sikre gruppespill ved å slå Celtic.

- Det vil være stort om vi kan komme oss videre fra denne runden. Det blir spennende - en vill kamp!

- Årets største - så langt?

- Det er helt klart. Det er mye på spill, uten at vi skal gjøre det altfor alvorlig. Vi skal forsøke å slippe oss løs. Men det er klart at det er en mulighet som vi skal gjøre alt for å gripe.

- Hvordan blir det å spille foran utsolgt Lerkendal?

- Det er en sånn match man bare gleder seg til. Og vi trenger støtte. Det blir sikkert en kamp som ikke er avgjort før dommeren blåser av, den vil være åpen helt inn. Så vi trenger støtte til å hive ut den siste energien.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er mer involvert» i forumet! Diskutér «- Jeg er mer involvert» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb