English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg rullerer på laget
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2017, 14:08

Kåre Ingebrigtsen varsler at del andre spillere enn sist slipper til i Sogndal.

VS.


- Noen store variasjoner blir det ikke, men det er klart at litt slitasje blir det når vi spiller fire kamper på tolv dager. Så vi rullerer litt, slik at alle blir friske og raske. Vi stiller med et lag som vi mener er kapabelt til å slå Sogndal, kommenterer Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Pål André Helland er ute med lyskestrekk, og blir trolig erstattet av Milan Jevtovic. Nicklas Bendtner sleit med kunstgresset i Dundalk, men var i dag tilbake på trening etter å ha stått over i går.

- Er det vanskelig å bruke Bendtner fra start i ny kamp på kunstgress?

- Nei, det er ikke vanskelig. Det er ingenting som er vanskelig! Vi får se, svarer treneren hemmelighetsfullt.

Det er likevel ikke noe sjokk om Matthias Vilhjalmsson blir midtspiss i Sogndal. Det kan åpne for Marius Lundemo på midtbanen - hvis ikke den tidligere så faste trioen med Mike Jensen, Anders Konradsen og Fredrik Midtsjø blir gjenforent for første gang siden mot Vålerenga.

Etter å ha stilt med samme forsvarsrekkke i fire strake kamper, kan det også bli forandringer der. Alex Gersbach kan være kandidat til å starte. Birger Meling er uaktuell etter ny karantene - denne gang for tre gule kort.

- Må det en bedre bortekamp til enn i Irland for å vinne i Sogndal?

- Følger man med på europeisk fotball og kvalik, ser man at det er tøft og jevnt. Östersund slo Galatasaray 2-0. Hvis vi hadde møtt Östersund, hadde folk forlangt at vi hadde vunnet 5-0! Folk må sette seg inn hvordan europeisk fotball har utviklet seg. Å få et resultat på bortebane er bra, og det tar vi med oss. Vi skal luke bort de første 25 minuttene, men resten er solid og bra, syns Ingebrigtsen.

- Du ser med andre ord for deg at dere får til en bra bortekamp i Sogndal?

- Ja, mot Kristiansund var vi bra stort sett hele veien, og vi var bra i Irland. Jeg håper og tror at vi skal gjøre det bra nå òg.

- Det er på tide med borteseier igjen.

- Det er alltid på tide. Det er en viktig periode i serien, og for oss ville det ha vært strålende å vinne borte i Sogndal.

- Men vi er ganske enkle dyr og kikker ikke bak oss og på det som har skjedd. Vi ser på prestasjonene våre og hva vi skal gjøre bedre. Vi føler definitivt at vi er i stor framgang.

Avspark på Fosshaugane er klokka 15.30. Eurosport Norge sender.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg rullerer på laget» i forumet! Diskutér «Rosenborg rullerer på laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb