English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi skal styre tempoet
Skrevet av Thomas Karlsen, 12. juli 2017, 11:00

Kåre Ingebrigtsen er bestemt på at Rosenborg ikke kan la Dundalk presse fram heseblesende spill.DUNDALK (rbkweb.no): - Vi har i senere tid hatt litt problemer med å kontrollere matchene. Det er en viktig del for oss: Vi skal styre tempoet og kontrollere så mye som mulig. Det blir òg viktig i morgen (les: i dag). Det handler ikke bare om å kontrollere dem, men også om å kontrollere oss sjøl og hvor vi ønsker at de skal angripe, forklarer Ingebrigtsen.

- Debutkampen din var i Irland for tre år siden. Hvilke erfaringer tar du med deg fra den kampen?

- Det var et voldsomt trykk de første 10-15-20 minuttene. Publikum var helt spinnville, og laget trykket til og satte oss virkelig under press. De scoret også på oss i løpet av det første kvarteret.

- Så fikk vi roet det, og vi ble bedre og bedre etter hvert. Vi må være forberedte på det som kommer. Og så må gjøre det som vi skal gjøre: Spille fotball.- Dundalk har mistet en del spillere. Er de svekket i forhold til i fjor?

- I forhold til laget som var i europaliga, så er de svekket. Det er sånn for oss: Er de inne i Europa, må de selge et par spillere etterpå. Sånn er det med disse lagene. Men det er et godt fotballag.

- Er sesongen mislykket om man ryker ut i 2. kvalikrunde?

- Nei, det handler mye om resten av sesongen; hva som skjer da. Det er mye som gjenstår etter dette. Men det er klart at vi er her for å komme oss videre. Vi har ikke tenkt noen tanke på at vi skal bli slått ut. Det er en ikke-sak for oss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal styre tempoet» i forumet! Diskutér «- Vi skal styre tempoet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb