English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Håper på gledelig gjensyn
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. juli 2017, 09:37

Mike Jensen ordnet avansement forrige gang Rosenborg besøkte Irland.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Sist vi var i Irland gikk det fint, så la oss håpe at det blir et gledelig gjensyn! smiler Jensen.

Han fullførte snuoperasjonen mot Sligo i 2014 med sine to mål etter at RBK tidlig i bortekampen hadde blitt liggende under 1-3 sammenlagt. På onsdag vil Rosenborg forsøke å kontrollere begivenhetene langt bedre fra start av.

- Mot "britiske" lag er det veldig stor energi - spesielt i begynnelsen av kampen. Det er viktig at vi klarer å holde roen og tar ned tempoet. Vi må sørge for at de ikke kommer blåsende. Vi må stå på i nærkampene og se om vi får kontroll på ballen, og på den måten styre kampen. Jeg tror ikke det er gunstig for oss om det blir en kamp der det blir fram og tilbake. Vi må ligge godt i "rammen" defensivt og gå på noen gode kontringer, framhever Jensen.

- Dundalk var i gruppespill i europaligaen< i fjor, så de er ikke noe dårlig lag.

- Bestemt ikke. Vi regner ikke med at det er en kamp der vi bare drar dit og slår Dundalk. Vi skal være på vårt beste for å gå videre. Det er en tøff trekning vi har fått, så vi må være klare.- I serien har dere ikke borteseier siden i Sarpsborg. Hva må gjøres bedre på bortebane?

- Jeg tror at det har hatt litt å si at vår kontringsfase ikke har vært så skarp. På bortebane i fjor og året før var vi riktig gode til å kontrollere defensivt og riktig skarpe på våre kontringer. Vi scoret masse mål på den måten. Vi har ikke vært helt flinke nok i den delen av spillet i år.

- Men nå begynner det å komme mer og mer. Vi fikk også kontringsmål i går (lørdag). Vi må kikke litt på det, og vi har også jobbet med det.

- Hva har det å si at vi starter på bortebane kontra hjemmebane?

- Jeg syns ikke det har så mye å si egentlig, men det kan sikkert være greit.

- For to år siden startet vi alle rundene på bortebane - og vant alle bortekampene.

- Da var vi riktig gode i vårt kontringsspill. Vi trykket og jobbet steinhardt defensivt. Så det kan være at det er den oppskriften vi skal finne fram.

- Du har vært litt småskadet i det siste og var bare innbytter i Kristiansund. Hvordan går det med kroppen?

- Kroppen er OK. Det jeg har slitt med i hamstringen er vekk nå. Jeg har fått en liten overbelastning andre steder fordi jeg tror jeg har kompensert litt når jeg har løpt, men det går fint. Det gikk kjempefint i går (lørdag). Jeg skal bare ha litt behandling i ny og ne fra vår fysioterapeut, og så skal det gå helt fint.

- Hele Trøndelag har snakket om at det er Europa og Champions League som gjelder i år. Gleder du deg til at kvalifiseringa starter?

- Helt sikkert! Det er alltid et høydepunkt når vi nærmer oss sommeren. Det er mye som skal avgjøres nå. Du vet av erfaring at det er i disse månedene du virkelig kan rykke i fra i serien og så kommer selvfølgelig kvalifseringa til Champions League. Det blir spennende måneder, og jeg gleder meg selvsagt veldig mye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Håper på gledelig gjensyn» i forumet! Diskutér «- Håper på gledelig gjensyn» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb